Muzikantai liko sužavėti Latvijos publikos. "Lietuvoje tokios neturėjome, - sakė Andrius. - Jie mūsų kalbos nežinojo, matė pirmą kartą, bet priėmė labai gerai, labai šiltai. Žiūrovai reagavo į kiekvieną gestą, frazę, jie labai imlūs."

Ketvirtąją vietą užėmusi grupė "Empy-X" pripažino Lietuvoje nemačiusi tokio lygio atlikėjų kaip "Liepajas Dzintars", o iš visų išskyrė britų komandą "Dust", kuri laimėjo trečiąją vietą. Užkulisiuose muzikantų santykiai buvo labai draugiški, be įtampos, nors "Empy-X" muzikantus iš anksto ne vienas įspėjo, kad latviai į juos skersai žiūrės ir darys moralinį spaudimą.

"To nebuvo arba nepajutome", - sakė Andrius. Jis apgailestavo, kad pernai Grand Prix laimėjusios kitos lietuvių grupės "Skamp" pasirodymas nublanko. O to priežastis buvo prieš juos koncertavusi labai stipri latvių komanda ir 1998 m. Grand Prix laimėtoja "Time After Time".

"Jie puikiai grojo, - pasakojo Andrius. - Stebino jų pasitikėjimas savimi scenoje, tarsi tai būtų jų namai. Lietuviai to neturi. Jie tik įsivaizduoja, kad scenoje jaučiasi kaip žuvys vandenyje, tačiau ant jos lietuvis skiriasi, pavyzdžiui, nuo brito".