Vien Jungtinėje Karalystėje buvo parduota net 653 tūkst. debiutinio merginų singlo „Sound of the Undergound“ kopijų. Per pirmąją savaitę jų buvo nupirkta net 213 tūkst.

Per pastaruosius dešimt metų „Girls Aloud“ galėjo džiaugtis net 20-ia dainų, kurios pateko į klausomiausių ir perkamiausių dainų dešimtukus ir net keturiomis, atsidūrusiomis pirmoje vietoje, skelbia „Official Charts Company“.

Spalio 16 dieną į internetą pateko merginų grupės sugrįžimo singlas „Something New“. Daina turėjo pasirodyti spalio 19-ąją, tačiau tinkle ją išgirsti buvo galima jau prieš kelias dienas.

Spalio 14 dieną „Girls Aloud“ vokalistė Cheryl Cole pareiškė, jog grupės sugrįžimas gali būti trumpalaikis reiškinys. Esą merginos vėl ketina pasukti skirtingais keliais, kai tik pasirodys geriausių grupės dainų albumas, ir baigsis jį lydėsiantis 10-ųjų metinių koncertinis turas.
Savo autobiografijoje „Cheryl: My Story“ Ch. Cole teigia: „Dirbsime prie geriausių dainų albumo ir leisimės į gastroles. O tada, manau, „Girls Aloud“ nebeliks. Ir taip pasiekėme daugiau nei drįsome svajoti“.

2002 metais susikūrusi merginų grupė apie pertrauką grupės veikloje paskelbė 2009 metų liepą. Grupės narės – Ch. Cole, Kimberly Walsh, Nadine Coyle, Nicola Roberts ir Sarah Harding – ėmėsi solinių projektų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)