Pasirodo, nepriklausomai nuo to, ar laimės kelialapį į „Euroviziją“, dainininkas surengs koncertinį turą, kurio didžiausias pasirodymas vyks kovo 26 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje.

„Turas skiriamas naujo albumo #BLCK debiutui, kuris išskirtinai bus pristatytas ir parduodamas tik turo metu. Iki tol jo niekur nebus galima įsigyti. Kiekvienas turas atspindi augimą, pokyčius, tikslus, o tuo pačiu ir nesikeičiantį ryšį su ištikimiausiais klausytojais. Didžiausia Lietuvoje arena leis man įgyvendinti pačius nerealiausius sumanymus, realizuoti fantazijas“, – DELFI sakė D. Montvydas.

Pasak vieno populiariausių mūsų šalies atlikėjų, dainos – kaip vaikai, už kuriuos esi atsakingas, nes pats sukūrei: „Tau juos reikia pastatyti ant kojų, kad rastų savo vietą po saule. Su jais, be abejo, augi ir pats“.

Kol kas viešai skelbiama tik didžiojo koncerto data, tačiau dainininkas teigia, jog netrukus praneš ir apie kitus turo pasirodymus. Į didijį koncertą pirmieji 1000 bilietų jau dabar parduodami už specialią kainą.

Čia galite pamatyti pirmąjį D. Montell pasirodymą "Eurovizijos" atrankoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (461)