Nei populiarieji “U2”, nei “The Beatles” niekada nesusidūrė su panašiomis problemomis, tačiau kita vertus, jų koncertų metu nebūdavo skraidančių aktorių pasirodymo, prašmatnaus miegamojo, mobilių platformų, per didelių butaforijų ir visos armijos šokėjų.

“Mes padarėme viską, kad šis koncertas nebūtų atšauktas,” teigė koncerto organizatorius Chuckas Morrisas. “Atrodo, kad pats sunkiausias dalykas, kurį man teko padaryti šiais metais buvo pasakyti savo 7 metų dukrelei, kad Britney neatvažiuoja.”

Kai vasario mėnesį buvo pradėti pardavinėti bilietai į jaunosios dainininkės koncertą, turėjusį įvykti liepos 26-ą dieną, ištikimiemsiems gerbėjams pakako valandos, kad išpirktų visus 9000 bilietų.

Tai nėra vienintelė scena per ankšta Spears ir jos koncertinio turo palydai. Legendinė “Hollywood Bowl” scena, kurioje pasirodė tokie garsūs muzikantai kaip “The Beatles”, “The Rolling Stones” ar Bobas Dylanas, atrodo, taip pat negali sutalpinti visko, kuo savo koncertuose žiūrovus nori nustebinti paauglių numylėtinė.

Koncerto organizatoriai Los Andžele neseniai paskelbė, kad liepos 31-ą dieną “Hollywood Bowl” turėjęs įvykti koncertas, buvo perkeltas į didesnę “Great Western Forum” salę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją