Hitų „Super Duper Love“, „You Had Me“, „Fell In Love With A Boy“ ir daugybės kitų įsimintinų kūrinių atlikėja antradienį koncertuos festivalyje „Midsummer Vilnius“ - tai pirmoji jos viešnagė Lietuvoje.

„Grammy“ apdovanojimo laimėtoja, koncertavusi su Robbie Williamsu, Rodu Stewartu, Micku Jaggeriu ir kitomis ryškiausiomis žvaigždėmis, Vilniuje pasirodys su savo grupe. Šis koncertas – jos pasaulinio turo, kurio metu Joss Stone ketina padainuoti visose pasaulio valstybėse, 66-oji stotelė.

Šiandien atskleista, kad prieš Joss Stone pasirodymą į sceną žengs talentinga lietuvė – Londone gyvenanti atlikėja Monika Liu, pasižymėjusi ir įspūdingu pasirodymu TV šou „Auksinis balsas“, ir pernai išleistu debiutiniu EP „I Am“, kuris sužavėjo įvairaus amžiaus melomanus.

Geriausius solinius savo kūrinius su muzikantų grupe atliksianti Monika Liu nekantrauja pasisveikinti su sostinės publika, o galbūt ir pabendrauti su Joss Stone, kurios balsą ir kūrybinius eksperimentus stebi ne vienus metus.

Į Vilnių sekmadienio vakarą atvykusi Joss Stone Lietuvoje praleis dvi dienas – ir tikrai nenuobodžiaus.

„Labai džiaugiuosi, kad pagaliau esu jūsų šalyje. Daug apie ją girdėjau, pasistengsiu per šias porą dienų sužinoti ir patirti kuo daugiau“, - Vilniaus oro uoste sakė puikiai nusiteikusi artistė.

Joss Stone gyvai – daina „Teardrops“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)