Nju Orleane vykstančių varžybų pasirodymui atlikėja reperavo ne vieną mėnesį. "Tai yra aukščiausias karjeros taškas. Net neįsivaizduoju, kaip jausiuosi scenoje, tiesioginės transliacijos metu, prieš milijoninę auditoriją", - dar prieš pasirodymą sakė žvaigždė.

Daugiau detalių ji tuomet neatskleidė: jos laikomos paslaptyje, tačiau pasakojo, jog internete peržiūrėjo visus prieš tai buvusius dainininkų pasirodymus. Labiausiai jai patiko Prince surengtas šou, įspūdį paliko ir Michaelo Jacksono bei Madonnos pasirodymai.

Beyonce prieš pasirodymą "Super Bowl"

Beyonce pasirodymas scenoje truko 12 minučių:

Kai „Mercedes-Benz Superdome“ apšvietė šviesos, pirotechnika nušvietė sceną, kurioje stovėjo 31 metų dainininkė. Kaip visada pritrenkiamai atrodanti atlikėja vilkėjo Rubino Singerio juodą odos ir nėrinių glaustinukę ir iki kelių užtemptus smailiakulnius.

Savo pasirodymą Beyonce pradėjo kūriniu „Crazy in Love“, jai talkino visas būrys odiniais drabužiais vilkinčių šokėjų. Vėliau dainininkė su tokiu pačiu uždegimu sudainavo ir „Til the End of Time“. Paskui už jos atsirado ekranas su Beyonce ir jos palydos hologramomis – buvo atliktas kūrinys „Baby Boy“.

Tuomet atėjo akimirka, kurios laukė visi. Apie tai dar sausį užsiminė „Us Weekly“– prie Beyonce ant scenos prisijungė jos kolegės iš grupės „Destiny's Child“ Michelle Williams ir Kelly Rowland. Taip pat odinėmis glaustinėmis pasipuošusios merginos kartu atliko dainą „Bootylicious“, vėliau visos sudainavo „Independent Women“. Tai buvo pirmas trijulės gyvas pasirodymas nuo 2007 metų, tačiau energijos ir žavesio tikrai netrūko.

Savo įspūdingą pasirodymą Beyonce toliau tęsė hitu tapusiu kūriniu „Single Ladies“. Šokėjų scenoje daugėjo tol, kol ji buvo pilna. Visi jie atliko visiems gerai žinomus šios dainos judesius. Pabaigai dainininkė solo atliko savo hitą „Halo“. Dar prieš išdainuojant paskutinę natą arena ūžė nuo aplodismentų.

„Ačiū jums visiems! - šaukė Beyonce žiūrovams. - Labai dėkoju už šią galimybę!“.

Beje, spaudoje dainininkė prisipažino, jog prieš didžiulius pasirodymus jaudulį ji malšina seksu su savo vyru Jay-Z.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)