Taylor Swift apdovanojimus pelnė Metų artisto, Geriausios kantri dainininkės ir Geriausio kantri albumo kategorijose. T.Swift, kuri prieš kelias savaites atsiėmė Kantri muzikos apdovanojimų metų atlikėjo statulėlę, savo trumfą AMA pavadino "vienu nuostabiausių" kada nors jai nutikusių dalykų.

Šiai 21 metų merginai iš Pensilvanijos muzikos industrijos šlovė nėra svetima - ji jau turi keturis "Grammy", tarp jų - pernai pelnytą metų albumo apdovanojimą už "Fearless".

Kalifornietė Katy Perry, kuri dainą atliko išsidabinusi rožine spalva ir pasiėmusi rožinę gitarą, atrodė nustebusi, kai jai buvo įteiktas specialus apdovanojimas už tai, kad pirmą kartą penki singlai iš to paties albumo užėmė pirmąsias vietas populiariausiųjų sąrašuose.

"Ačiū, kad šiemet leidot man būti chameleonu", - sakė K.Perry, kurios naujasis singlas "The one that got Away" yra lėtesnis, labiau panašus į soulą nei tokie jos hitai kaip "I Kissed A Girl" ir "California Gurls".

D.Britanijos muzikos žvaigždė Adele buvo apdovanota Geriausia pop/rock atlikėja, tačiau ceremonijoje nepasirodė, nes svaiksta po balso stygų operacijos.

Iškilmingo vakaro metu scenoje pasirodė daugybė ryškiausių šiandienos muzikantų: Marcas Anthony, Kelly Clarkson, Chrisas Brownas, Drake, Nicki Minaj, Katy Perry, Daughtry, Enrique Iglesias su Ludacris, Lil Jon, OneRepublic, will.i.am, Mary J. Blige, o ceremoniją įspūdingu šou baigė Justinas Bieberis.

Visi vakaro laimėtojai:

Geriausias metų atlikėjas - Taylor Swift.

Geriausias pop/rock atlikėjas - Bruno Mars.

Geriausia grupė - Maroon 5.

Metų albumas - Adele "21".

Geriausias kantri atlikėjas - Blake Shelton.

Geriausia kantri atlikėja - Taylor Swift.

Geriausias kanntri albumas - T. Swift "Speak Now".

Geriausia kantri grupė - "Lady Antabellum".

Geriausia hiphopo atlikėja - Nicki Minaj.

Geriausias hiphopo albumas - Nicki Minaj "Pink Friday".

Geriausias soul muzikos atlikėjas - Usher.

Geriausia soul muzikos atlikėja - Beyonce.

Geriausias soul muzikos albumas - Rihanna "Loud".

Geriausias alternative rock atlikėjas - "Foo Fighters".

Geriausia šiuolaikinės muzikos atlikėja - Adele.

Geriausia lotynų muzikos atlikėja - Jennifer Lopez.

DELFI nuotraukų albume - ceremonijos akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją