Į visus kylančius klausimus atsakys ne tik informacijos centre budėsiantys teatro darbuotojai, bet ir LNOBT scenos žvaigždės. Operos ir baleto gerbėjai turės progą akis į akį susitikti su Lietuvos baleto primabalerina Olga Konošenko, balsingąja operos primadona Joana Gedmintaite ir charizmatiškuoju operos solistu Eugenijumi Chrebtovu.

Artistai dalins autografus, gerbėjai galės gauti jų nuotraukų, o taip pat – laimėti pakvietimus į spektaklius, kuriuose yra dalyvavę solistai: pirmadienį – į baletą „Carmen“, antradienį – į operą „Bohema“, trečiadienį – į operą „Karmen“. O jei nepavyks laimėti loterijoje, minėtomis valandomis kasose galima bus įsigyti du bilietus su ženklia nuolaida į tuos pačius spektaklius.

Vis dėlto teatras norėtų ne tik papasakoti apie save, bet ir sužinoti žiūrovų nuomonę, tiesiog su jais pabendrauti! Kasdien lauke bus išnešti stendas ir pianinas: ant stendo kiekvienas norintis galės parašyti savo linkėjimus ar pageidavimus teatrui, jo menininkams, o sėdęs prie pianino – pamėginti pagroti kai ką iš operos ar baleto repertuaro, galbūt ir padainuoti.

Visas tris dienas vyks momentinė loterija. Tarp prizų – stilingai išleista naujojo 2016-2017 metų sezono knyga, kurioje rasite visą informaciją apie būsimas premjeras ir rodomus spektaklius, taip pat – teatro leisti CD ir DVD, dėžutės su operos kvapu, firminiai rašikliai.

Prisėdus pavėsyje galima bus pasklaidyti visų naują sezoną rodomų spektaklių programėles, LNOBT leidžiamo žurnalo „Bravissimo“ numerius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją