„Celebrity Big Brother“ žvaigždė vakarui pasipuošė kūno spalvos atvira mini suknele, pabrėžiančia naujas jos moteriškas formas.

J. Alves anksčiau buvo žinoma kaip „gyvasis Kenas“ Rodrigo Alvesas, taip pat garsėjęs nuolatinėmis plastinėmis operacijomis. Užsienio spaudoje teigiama, kad Jessicai jau atlikta daugiau nei 100 operacijų.

Tačiau jos išvaizda patinka toli gražu ne visiems. Kai kurie internautai ne tik susirūpinę Jessicos psichine sveikata bei priklausomybe nuo plastinių operacijų, bet ir tuo, jog dabar net nebeaišku, ar tai tas pats žmogus. Plastikos chirurgai tiek pakeitė Rodrigo, kad jis (ji) nebėra pasašus(-i) į save.

„MailOnline“ ji sakė: „Man patinka būti moterimi ir tuo didžiuojuosi. Augdama visad svajojau turėti ilgus plaukus ir dailias kūno formas, o šiandien esu savo svajonių moteris. Ir tai toks puikus jausmas, kad džiaugiuosi savo išvaizda.

Tapti tuo, kuo esu šiandien, buvo ilga kelionė. Po daugiau nei 100 operacijų ir išleidusi daugiau nei 1 milijoną svarų sterlingų, tai vertinu kaip investiciją į savo laimę ir ateitį – bent jau pasensiu kaip laiminga moteris.

Suprantu, kad aš netelpu į įprastus ar klasikinius grožio standartus ir tai buvo mano asmeninis pasirinkimas, todėl žmonės turėtų tai gerbti. Tai yra mano gyvenimas ir mane džiugina vaizdas, kokia esu.

Ką tik Briuselyje trečią kartą pasididinau krūtis. Jis mano prieš tai turėtus implantus pakeitė didesniais. Aš beveik nejaučiu skausmo, o rezultatai yra fantastiški,“ – žurnalistams sakė J. Alves.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)