Australijoje gyvenančios Honeyy Brooks užsiėmimas – filmuotis ir fotografuotis vaikštant po nuosavą fermą nuogai ar tik su simboliniais drabužėliais, rašo „Daily Mail“.

Tiksliau, tai ne šiaip koks užsiėmimas – tai jos darbas. Honeyy gali filmuoti, kaip pjauna žolę arba sodininkauja. Aišku, nuoga.

Visiškai neseniai ši moteris atrado dar vieną mėgstamą užsiėmimą, kuris bent kol kas jai kelia begalinį entuziazmą: Honeyy nusprendė dalytis Hanku – vyru, su kuriuo 10 metų gyvena santuokoje. (Taip, Honeyy turi šeimą: vyrą ir netgi du vaikus, beje.)

„Atrodo, man niekada nebus gana. Jeigu prieš 12 mėnesių kas nors būtų pasakęs, kad dalysiuosi savo vyru su kitomis moterimis, nebūčiau patikėjusi“, – dėsto Honeyy paviešintame vaizdo įraše.

Influencerė atskleidė, kad pati neretai ieško moterų, su kuriomis jos vyras galėtų permiegoti, nes, šiaip ar taip, tai jos sumanymas.

Hankas dirba kalnakasybos pramonėje ir dažnai būna išvykęs, bet kai sugrįžta, būtinai prisideda prie paskyros turinio.

„Smagiausia tai, kad šia manija sergu aš. Mano vyrui tai tik „visai nieko“ arba nesvarbu, bet aš nuolatos galvoju apie moteris, kurios galėtų tikti“, – aiškina Honeyy.

„Esu beveik tikra, kad man tos merginos patinka labiau nei vyrui – toks įspūdis, kad jis tik prisijungia“, – teigia ji.


„Mes, aišku, filmuojame tai, kuo užsiimame. Buvo atvejų, kai nefilmavome, nes norėjome visiškai išsilaisvinti, tačiau dažniausiai filmuojame, ir tai puiku, kadangi ta medžiaga galime dalytis, be to, ją po kelis kartus peržiūrime“, – pasakojo Honeyy.

Pirminis idėjos mylėtis su įvairiais žmonėmis tikslas buvo suteikti dar daugiau pikantiškumo ir taip „karštam“ paskyros turiniui, tačiau ilgainiui tai tapo tiesiog mėgstama veikla.

„Nelaikome savęs poliamoriškais, savo santykius pasiliekame sau, išskyrus kelias padūkusias naktis arba tuos atvejus, kai tenka dirbti“, – nurodė instagramerė iš Australijos.

Honeyy pabrėžtinai pasakė, kad idėjos sumanytoja yra ji, o vyras tiktai pritarė jos iniciatyvai.

„Sakysite, jis susiras geresnę ir mane paliks? Kas būtų ta geresnė? Parodykite moterį, kuri leistų vyrui šitaip smagintis ir dar tuo žavėtųsi“, – bandė įtikinti Honeyy.

Kalbėdama su „Daily Mail“ australė iš Viktorijos valstijos papasakojo, kad dirba pirmadieniais–penktadieniais nuo 10 iki 14 val., bet yra nusiteikusi stengtis, kadangi mėgsta tai, ką daro, be to, toks darbas suteikia galimybę pabūti su vaikais ir tinkamai jais pasirūpinti.

Daugeliui sunku patikėti, kad Honeyy požiūris į vyro smaginimąsi su kitomis gali būti toks pozityvus. Apskritai, jos pareiškimai sukėlė gyvą diskusiją internete. Štai keletas diskusijos dalyvių pastabų:
„Jos balse galima išgirsti skausmo gaidą, ji supranta, kad jos santuoka nėra tikra.“

„Problema ta, kad kuris nors vienas visada panorės sustoti pirmiau negu kitas, bet ar tas kitas taip pat sustos ir tai padarys noriai?“

„Turime turėti paslapčių, tai normalu, kai ką reikia pasilikti sau.“

Kaip visada, buvo ir manančių kitaip. Štai poros pritariančiųjų mintys:

„Gyvenimas – smagus dalykas, jei viską darai saugiai!“

„Jeigu 7 dienas per savaitę 24 valandas per parą vyksta atviras ir nuoširdus bendravimas, galima daryti, kas tik šauna į galvą, ir būti patenkintiems.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją