Puikia išvaizda garsėjanti močiutė Andrea Sunshine savo instagramo paskyroje paskelbė aukcione parduosianti savo dėvėtas bikinio kelnaites, kad surinktų lėšų labdarai.

308 tūkst. sekėjų instagrame turint 53-ejų metų amžiaus A. Sunshine patikslino, kad gautus pinigus paaukos „TearFund“ – ne pelno organizacijai, padedančiai nuo žemės drebėjimo nukentėjusiai Turkijai. Taip pat gražuolė paskelbė nuotrauką, kurioje vilki parduodamą bikinį, informuoja dailystar.co.uk.

„Nusprendžiau aukcione parduoti bikinio kelnaites ir gautus pinigus paaukoti ne pelno organizacijai „TearFund“, padedančiai Turkijai. Prisidėkite prie mano kilnaus tikslo, – sakė ji. – Tikiuosi, kad mano gerbėjai supras, jog šio aukciono esmė nėra tiesiog atsikratyti dėvėtomis kelnaitėmis. Visos gautos lėšos bus paaukotos žemės drebėjimo aukoms.“

A. Sunshine sekėjai liko patenkinti jos iniciatyva, o žinutė sulaukė tūkstančių paspaudimų „Patinka“.

„Labai kilnus gestas“, – parašė vienas gerbėjas.

„Nesustok“, – pridūrė antras.

„Nuostabu“, – pagyrė trečias sekėjas.

„Puikus sumanymas“, – pakomentavo ketvirtas.

Tai pirmas kartas, kai A. Sunshine surengs aukcioną. Ji nekantrauja pamatyti, kokias kainas pasiūlys jos bikinio kelnaites norintys įsigyti asmenys, ir jau užsiregistravo platformoje „eBay“.

„Noriu, kad kaip įmanoma daugiau žmonių sužinotų apie šią iniciatyvą, rengiamą nepavydėtinoje padėtyje atsidūrusių turkų ir sirų labui“, – nurodė moteris.

A. Sunshine dažnai sulaukia žiniasklaidos dėmesio dėl ne visai padorių nuotraukų ir prisipažinimų. Pavyzdžiui, ji pareiškė sulaukianti galybę dėmesio iš jaunesnių vyrų, kuriems „patinka, kad ji yra močiutė“. Tiesą sakant, ji neva gauna apie 50 žinučių kiekvieną dieną.


„Gerokai jaunesni vyrai man kasdien atsiunčia maždaug 50 žinučių. Kai kurie iš jų netgi atrodo kaip nepilnamečiai, bandantys apsimesti vyresniais. Tai labai miela, bet ir keista“, – tvirtino ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją