A. Knight teigė vos per 12 mėnesių permiegojusi su daugiau nei 300 žmonių ir šį laikotarpį pavadino „įgalinančiu“, informuoja unilad.com.

„Po lytinio akto jaučiuosi įgalinta. Seksas man patinka. Taip ir turėtų būti. Tai smagus ir jaudinantis užsiėmimas. Kuo purvinesnis, tuo geriau“, – atskleidė ji.

Daugeliui gali knietėti sužinoti, kur ji rado tiek daug partnerių. Nepatikėsite, bet A. Knight tai pavyko padaryti net neišeinant iš namų.

Kaip ir daugelis jos amžiaus žmonių, A. Knight seksualinių partnerių ieško naudodama populiarias pažinčių programėles ir savo „OnlyFans“ paskyroje. Pasirodo, ji yra tarp 0,4 proc. populiariausių šios platformos kūrėjų ir per dieną uždirba net tūkstantį dolerių.

Taip pat ji turi aštuonis „nuolatinius“ partnerius, su kuriais susitinka kiekvieną savaitę. A. Knight mylisi tiek su vyrais, tiek su moterimis ir nurodė, kurios lyties atstovai jai labiau patinka.

„Manau, kad ir vyrai, ir moterys pasižymi skirtingais pranašumais lovoje. Dėl savaime suprantamų priežasčių moterys geriau pažįsta mano kūną, bet seksas su vyru yra intensyvus ir aistringas. Taigi, abi lytys turi pranašumų ir trūkumų. Nemanau, kad galėčiau kategoriškai pasakyti, su kuo smagiau mylėtis“, – nurodė ji.

Akivaizdu, kad A. Knight nė kiek nesigėdija savo seksualumo ir to, kaip užsidirba pragyvenimui. Tiesa, kartą dėl savo „OnlyFans“ paskyros turėjo rimtų nemalonumų ir net prarado darbą.

Praėjus keleriems metams nuo tada, kai susikūrė paskyrą, moteris susirado naują darbą, ir įmonė sužinojo apie jos papildomą veiklą.

„Buvau tik pradėjusi dirbti naujoje bendrovėje. Penktą darbo dieną namo išėjau anksčiau, nes prastai pasijutau, ir gavau el. laišką, kuriame buvo parašyta, kad mano darbo sutartis nutraukiama. Buvau šokiruota. Nesupratau, kas vyksta. Paskui pamačiau prie el. laiško pridėtas mano „OnlyFans“ paskyros momentines ekrano nuotraukas“, – atskleidė ji.

Įmonė apkaltino A. Knight nuslėpus informaciją apie „papildomą veiklą“, neatsiklausus leidimo turėti „OnlyFans“ paskyrą ir internete skelbus pornografinio turinio nuotraukas. Visgi atleidimas iš darbo išėjo į naudą, nes dabar „OnlyFans“ žvaigždė per metus uždirba daugiau nei milijoną eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)