Su savo pikantiškomis nuotraukomis šešiaženkles sumas uždirbanti R. Lynne pasakojo, kad karjerą pradėjo kiek neįprastu būdu – iš pradžių pardavinėjant dėvėtas kelnaites. Dabar armiją sekėjų turinti moteris savo sėkmės istorija nutarė pasidalinti ir pačios rašytoje knygoje.

Šia knyga ji siekė savo amžiaus moterims parodyti, jog ir jos nesivaržydamos gali daryti viską.

Ir nors dauguma moters sekėjų džiaugiasi jos sėkme, buvo ir tų, kurie ją peikė. Skaudžiausia tai, kad jais tapo moteriai artimiausi žmonės – šeimos nariai. Apie jos darbą sužinoję artimieji nusprendė iškart nutraukti visus ryšius.

Norėdama sušvelninti situaciją, R. Lynne su vyru vienai iš dukrų papasakojo, kodėl sugalvojo užsiimti šiuo darbu. Tačiau tai jos neįtikino.

Ruby Lynne

„Pasikalbėjome su dukra ir papasakojome jai visą istoriją. Nusprendėme, kad tikriausiai turėtume paskambinti kiekvienam vaikui. Jie žinojo, tad tai ketinome paviešinti, todėl tą vakarą taip ir padarėme. <...> Sūnus ir jo žmona mūsų išsižadėjo ir mums neleidžia matytis su anūkais. Buvo sunku, nes savo vaikus auklėjau nieko neslėpdama“, – atvirai pasakojo moteris.

Visgi konfliktas tarp penkių vaikų ir net 9 anūkų jos nesustabdė. Susitaikiusi su dabartine situacija ji ir toliau tęsia darbus.

„Man prireikė daug laiko, kad tai išgyvenčiau ir su tuo susitaikyčiau. Tuo metu man buvo 55 metai, ir niekas neturėjo teisės man nurodinėti, ką aš galiu ar negaliu daryti su savo gyvenimu... Tikrai manau, kad subrendusiems kūrėjams tiesiog reikia tai daryti. Darykite tai, kas jus daro laimingus. Jūs nusipelnėte turėti tokią teisę“, – tvirtai teigė R. Lynne.

Ruby Lynne

Moteris taip pat pasakojo, kad prieš tai dirbo socialine darbuotoja. Tačiau supratusi, kad pinigų galima uždirbti ir suaugusiesiems skirtose svetainėse, ji išėjo.

„Palaikau vyrus ir moteris, kurie išlieka savimi ir pildo savo svajones. Manau, kad žmonės nesupranta, jog tai yra darbas. O bandant įsitvirtinti internete ir renkant sekėjų ratą, prireikia laiko. Galvoju, kad daug žmonių mano, jog tai greito praturtėjimo schema, nors taip tikrai nėra“, – „Daily Star“ pasakojo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)