51-erių metų amžiaus aktorė apsivilko maudymosi kostiumėlį ir gundomai laižė pieno kokteilį, skelbia dailystar.co.uk.

Dviejose nuotraukose ji vilkėjo juodą vienos dalies maudymosi kostiumėlį ir avėjo baltus aukštakulnius bei pridėjo nuorodą į visas savo paskyras socialiniuose tinkluose.


Trečioje nuotraukoje žavingoji blondinė įsiamžino apsivilkusi pilkas bikinio kelnaites ir tokios pačios spalvos viršutinę dalį, kuri, regis, buvo šlapia. Šioje nuotraukoje ji truputį palinkusi į priekį, gundomai laižo pieno kokteilį ir itin provokuojamu žvilgsniu žiūri tiesiai į objektyvą.

Anksčiau šią savaitę C. Electra jau nudžiugino savo gerbėjus seksualiais kadrais. Viename iš jų ji pademonstravo savo nuostabų veidą: natūralus makiažas paryškino sultingas lūpas ir kerinčias mėlynas akis.

Antroje nuotraukoje aktorė ir modelis sėdi suglaudusi kelius, jos kūną dengia tik baltos apatinės kelnaitės. Trečioje nuotraukoje vėl iš arti matyti C. Electros veidas, šį kartą jis labiau centralizuotas, ji veriančiu žvilgsniu žiūri tiesiai į objektyvą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)