Bet dabar net jos šeimos nariai ragina prarasti nekaltybę, kaip ir daugelis internautų, kai sužino, kad ji dar nėra turėjusi lytinių santykių, skelbia dailymail.co.uk.

„Pirmą kartą pasakiau vaikinui, kad esu nekalta, kai man buvo 26-eri, – „Truly TV“ atskleidė ji. – Tai buvo mano pirmieji rimti santykiai, su šiuo vaikinu patyriau pirmąjį bučinį. Jis buvo šokiruotas, jam tiesiog atkrito žandikaulis. Galiausiai jis paklausė, ar ketinu amžinai būti nekalta.“

Savo 27-ąjį gimtadienį S. Chandra sutiko laukdama, kol jos vaikinas atrašys į žinutes, bet galiausiai suprato, kad, sužinojęs apie jos nekaltybę, vaikinas nutraukė santykius be jokio perspėjimo. Jis buvo pirmasis iš daugelio galiausiai pradingstančių vaikinų.

„Kiekvieną kartą, kai taip nutikdavo, išgyvendavau emocinį pragarą, – sakė S. Chandra. – Tai labai skaudina ir verčia susimąstyti, kad vaikinams tik seksas galvoje.“

Kaip anksčiau sakė „Daily Star“, ji turėjo tris rimtas draugystes, bet iš viso susitikinėjo su devyniais vyrais, ir kiekvienas iš jų „virto visišku mulkiu“, kai ji nesutikdavo mylėtis.

„Man seksas yra šventas ir ypatingas. Tiesą sakant, nemėgstu žodžio „seksas“, man gražiau skamba „mylėjimasis“. Būsiu pasiruošusi mylėtis, kai ant piršto turėsiu „to vienintelio“ užmautą žiedą“, – pareiškė ji.

S. Chandra užaugo itin griežtoje šeimoje. Jos tėvai (abu kilę iš Indijos) neleisdavo nakvoti pas drauges, ką jau kalbėti apie vaikščiojimą į pasimatymus. Tėvai jai net neleido dalyvauti išleistuvių vakarėlyje, o kai pradėjo studijuoti koledže, negalėjo gyventi bendrabutyje.

„Griežtas auklėjimas padarė didžiulę įtaką asmeniniam gyvenimui. Tėvai neleido bendrauti su bendraamžiais ir susitikinėti su vaikinais, – paaiškino ji. – Susitikinėjimas yra vienas iš gyvenimo įgūdžių, tačiau paauglystės ir vėlesniu laikotarpiu negalėjau jo tobulinti.“

Mergintojų vilionėms nepasiduodanti S. Chandra sulaukia įvairių komentarų dėl savo lytinės orientacijos: vyrai mano, kad ji yra lesbietė ar aseksuali.

„Bet aš esu heteroseksuali. Pasižymiu tvirtomis vertybėmis ir moraliniais principais, o seksą laikau šventu ir ypatingu“, – teigė ji.

S. Chandra taip pat pasidalijo keletu baimių, susijusių su ikivedybiniu seksu, įskaitant nėštumą.
„Labiausiai bijojau netyčia pastoti, – prisipažino ji. – Vyrams dėl to nereikia sukti galvos. O mums, moterims, nėštumas yra ilgas ir nelengvas procesas. Yra tiek daug galimų sveikatos sutrikimų, lytiniu būdu plintančių ligų, šlapimo takų infekcijų, be to, galima pastoti net vartojant kontraceptikus. Celibatas leidžia išvengti šių problemų.“

S. Chandra nori vyro, kuriam nebūtų tik sekso objektas arba didžiulis iššūkis – ar visgi pavyks ją įsitempti į lovą. Nors šiuolaikinių pasimatymų ypatumai jai sunkiai suprantami, 36-erių metų amžiaus indė nesiruošia tekėti už tėvų pasiūlyto jaunikio.

„Nenoriu, kad mano tėvai nuspręstų, su kuo mylėsiuosi, fui, apie tokius dalykus net nekalbame,“ – nervingai nusijuokė ji. Tiesa, S. Chandra naudoja pažinčių programėles ir dalyvavo kelete pažinčių laidų, tikėdamasi rasti išrinktąjį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją