Kol kiti filmo gerbėjai tiesiog laukė gruodžio penkioliktąją įvykusios „Žvaigždių karai: Galia nubunda“ premjeros, ukrainietis tiesiog taip įsijautė į filmą, kad pradėjo gyventi lyg jo personažas Darthas Vaderis.

Jo kasdienė apranga – identiškas Vaderio kostiumas. Juodas apsiaustas, pirštinės, šalmas – visus šiuos atributus ukrainietis dėvi kasdien, lyg įprastus kasdienius drabužius, rašo užsienio naujienų portalas techinsider.io.

Darthas Mykolaiovychius Vaderis net šunį vedžioja, važiuoja troleibusu, miega ir duše prausiasi atrodydamas kaip „Žvaigždžių karų“ personažas.

Varderis tituluojamas vienu įsimintiniausių blogiukų kinematografijoje. Įdomu tai, kad šis išgalvotas blogiukas taip įsiliejo į kino kultūrą, jog jo būklę net nagrinėjo psichiatrai. Anot jų, Darthas Vaderis serga psichikos liga, kuriai būdingas perdėtas impulsyvumas ir didelis nerimas.

DELFI primena, kad šiąnakt įvyko ilgai laukta „Žvaigždių karai: Galia nubunda“ premjera, į kurią sugūžėjo gausus įžymybių būrys. Ištikimų „Žvaigždžių karų“ gerbėjų ratą sudaro jau kelių kartų atstovai: pirmasis šios sagos filmas buvo išleistas 1977 metais ir žymėjo įsimintiną momentą popkultūros istorijoje. Filmas akimirksniu pavertė H. Ford, C. Fisher ir Marką Hamillą, suvaidinusį džedajų Liuką Skaivokerį, didžiausio ryškumo žvaigždėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)