Sekmadienį Baltųjų rūmų korespondentams buvo pristatytas filmas, sumontuotas iš trumpų komiškų scenų, vaizduojančių kaip sunku gyventi prezidentui mėgstančiam būti dėmesio centre, tačiau kuriam netrukus teks atisakyti savo posto.

Autoironiškoje juostoje buvo pasakojama kaip nevykėlis prezidentas stengiasi susirasti sau nors menką darbelį tuo metu, kai jo žmona, pirmoji ledi Hillary Clinton, rengiasi kovoti dėl Niujorko senatorės posto, o dukra Chelsea mokosi koledže.

Juostoje galima išvysti Clintoną lankstantį popierines origami figūrėlės, pjaunantį gyvatvorę aplink Baltuosius rūmus arba šiaip žiūrintį į drabužių džiovintuve besisukančius rūbus.

Pasibaigus filmo peržiūrai, Clintonas sulaukė audringų ovacijų, o žiniasklaidoje pasigirdo daugybė teigiamų atsiliepimų. Pirmadienį "Washington Post" prisiminė šią filmo peržiūrą kaip "triumfą", kai tuo tarpu kitas dienraštis pripažino jį buvus "labai juokingu". Netgi žymus komikas Jau'jus Leno pagyrė prezidento komedijinį talentą.

"Jis yra geras komikas ir turi gerą humoro jausmą," teigė Leno.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją