B. Eichneris užgožė S.Meyersą

Apdovanojimų vakarui tik prasidėjus Sethas Meyersas pasirodė iš anksto įrašytame filmuke kartu su linksmuoju Billy Eichneriu. Pastarasis nežinantiems savo šou „Billy on the Street“ pristatė pats: B. Eichneris klausinėjo gatvėse sutiktų nieko neįtariančių niujorkiečių apie populiariąją kultūrą, rašo www.toofab.com.

B. Cranstono ir J. Louis-Dreyfus bučinys

Kartu apdovanojimą teikę kino filme „Seinfeld“ vaidinę Bryanas Cranstonas ir Julia Louis-Dreyfus pagaliau ir vėl susitiko vienoje scenoje.

Tačiau visas įdomumas prasidėjo vėliau, kai J. Louis-Dreyfus buvo skirtas apdovanojimas už išskirtinį vaidmenį komedijoje: B. Cranstonas pribėgo prie į sceną lipančios J. Louis-Dreyfus ir pabučiavo į lūpas.

Keistasis Weirdo Alo pasirodymas

Tačiau keisčiausias „Emmy“ apdovanojimų vakaro pasirodymas neabejotinai priklauso dainininkui Weirdui Alui.

Weirdas Alas nusprendė parašyti žodžius kelioms dainoms, skambančioms populiariuose serialuose „Mad Men“, „Scandal“ ir „Game of Thrones“. Šis jo sprendimas karštai aptarinėjamas internete, tačiau didžiausią įspūdį paliko pastarojo serialo daina dėl netikėto Andy Sambergo pasirodymo princo Joffrey vaidmenyje. 

G. Stefani nesėkmė 

Gwen Stefani pranešus, kad geriausio serialo kategorijoje laimėjo „Colbert Report“, ji viską sugadino. Tačiau ji bent jau atrodė tikrai nuostabiai! 

B. Crystalas pagerbė R. Williamso atminimą

Billy Crystalui įžengus į sceną tam, kad pagerbtų savo draugo Robino Williamso atminimą, daugelis negalėjo sutramdyti ašarų.

B. Crystalui puikiai pavyko išlaikyti pusiausvyrą tarp humoro ir jautrumo. Jis pavadino R. WIlliamsą geriausiu draugu, kokį tik galėtų įsivaizduoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)