Filme „Pikseliai“ žemės gyventojams tenka atremti netikėtą ateivių ataką. Nežemiškosios būtybės į mūsų planetą pasiunčia ne tradicinius siaubūnus, o pačių žemiečių sukurtų žaidimų personažus. Atgiję kompiuteriniai herojai puola viską, ką mato. Tačiau greta tokių figūrų kaip garsusis „Pac-Man“ ar gyvatėlė atgyja ir gražuolė Ledi Liza.

Filmas „Pikseliai“

Šis personažas sukurtas pagal devintojo dešimtmečio vaizdo žaidimą „Dojo Quest“, kuriame šviesiaplaukė kovotoja turi įveikti priešus.

Žaidimo ištrauką pamatyti galite čia:

Seksualiajai A.Benson herojei teks susigrumti su Žemę ginti pasišventusiais žaidimų ekspertais, kuriuos įkūnijo Joshas Gadas, „Sostų karuose“ matytas Peteris Dinklage‘as ir šmaikštusis Adamas Sandleris

Filmas „Pikseliai“

Šią savaitę gerbėjų džiaugsmui internete taip pat pasirodė ir kitas „Pikselių“ vaizdo klipas – jame pristatomi kiti animaciniai filmo „herojai“.

Puikūs aktoriai, daugybė šmaikščių pokštų ir klasikiniai vaizdo žaidimai fantastinėje veiksmo ir nuotykių komedijoje „Pikseliai“ Lietuvą pasieks liepos 24 dieną.

Filmas „Pikseliai“

Lietuviškai titruotas filmo „Pikseliai“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją