Kino kūrėjas 2 569-ąją žvaigždę su jo vardu Holivudo bulvare pirmadienį, likus keturioms dienoms iki Kalėdų, atidengė savo naujojo kūrinio, vesterno „Bjaurusis aštuntukas“ pasirodymo ekranuose išvakarėse.

„Oho, tikriausiai tapau svarbiu šulu“, – jis sakė gerbėjams, susirinkusiems per ceremoniją prie kino teatro „Chinese Theatre“ Holivudo bulvare, prisimindamas pirmuosius kartus, kai jis praėjo tuo šaligatviu, kuriame galiausiai įsižiebė ir jo žvaigždė.

Q.Tarantino prisiminė, kaip tėvai jį vesdavosi į tą garsų kino teatrą žiūrėti filmų, tokių kaip „Bučas Kesidis ir Sandensas Kidas“ arba pirmasis jo pamatytas filmas apie Džeimsą Bondą – „Deimantai amžiams“.

„Eilė buvo nutįsusi per visą kvartalą. Ir mes stovėjom toje eilėje, o vienu metu aš stovėjau kaip tik šioje vietoje“, – režisierius pareiškė rodydamas į žvaigždę.

„Taigi, vadinau Holivudą savo namais gerokai anksčiau negu apsigyvenau šiuo adresu“, – pridūrė Q.Tarantino.

Be šimtų gerbėjų, į ceremoniją atėjo jo draugų ir bendradarbių, su kuriais jis palaikė ryšius daug metų. Tarp jų buvo aktoriai Zoe Bell, Demianas Bichiras, Cliftonas Collinsas Jr., Waltonas Gogginsas, Pam Grier, Jennifer Jason Leigh, Jamesas Parksas, Timas Rothas, Craigas Starkas, režisierius Edgaras Wrightas ir ilgametis partneris Samuelis L. Jacksonas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją