Verą filme vaidina ispanė Elena Anaya, neseniai lietuvių matyta provokuojančiame filme „Kambarys Romoje“, o talentingą plastikos chirurgą Robertą Ledgardą – Antonio Banderasas.

P. Almodovaras tikina, kad pastarojo personažas – itin tamsus ir žiaurus, o pats filmo siužetas – sudėtingiausias, kokio jis yra ėmęsis.

„Nieko negaliu padaryti, privalau sutikti, kad filmo herojė Vera išties turi panašumų su Frankenšteinu, - prisipažino režisierius, paklaustas, ar filmo siužetas jam neprimena Frankenšteino istorijos. - Veros kūnas išvagotas randų – taip, galima sakyti, ji – šiuolaikinis Frankenšteinas. Tačiau rašydamas filmo scenarijų to neplanavau, tiesiog taip gavosi natūraliai. Nepaisant to, „Oda, kurioje gyvenu“ tikrai nėra naujoji Frankenšteino versija, tai visiškai kitokia istorija.“

Filmas pasakoja apie garsų plastinės chirurgijos specialistą Robertą Ledgardą (akt. Antonio Banderasas), kurio namų sienos slepia daugybę tamsių paslapčių. Jo pilies rūsyje įrengta operacinė, o namuose įkalinta pagalbininkė ir partnerė Vera (akt. Elena Anaya), kuriai į viešumą leidžiama išeiti tik per prabangius vakarėlius ir paskutinį kiekvieno mėnesio sekmadienį, kai Robertas su Vera vyksta lankyti psichiatrijos ligoninėje gydomos jaunos merginos. Vera ne vienintelė Roberto namų įkaitė, rūsyje įkalintas tūno ir grandinėmis sukaustytas vaikinas, kurį žiauriai kankina paslaptingas vyras, vadinamas Tarantulo vardu. Kas sieja visus šiuos žmones ir kokios dar paslaptys glūdi už storų Roberto pilies sienų?

Intriguojanti P. Almodovaro drama „Oda, kurioje gyvenu“ Lietuvos kino teatruose jau nuo spalio 7 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją