Kaip ir buvo galima tikėtis, į sąrašą pateko beveik visi milijonų žmonių visame pasaulyje laukti 2016 metų filmai, tarp kurių komiksų ekranizacijos, šimtus milijonų dolerių kainavę fantastiniai ir veiksmo filmai, o taip pat ir animacinės juostos.

Pirmoje vietoje pagal atsisiuntimų skaičių atsidūrė vienas didžiausių metų hitų, daugiausiai kino istorijoje su „R“ cenzu užsidirbęs filmas „Deadpool“, kuris vasario gale sugebėjo pagerinti legendinės „Matricos“ (angl. „The Matrix“) tęsinio finansinį rekordą.

Antra vieta atiteko komiksais paremtam studijos „Warner Bros.“ filmui „Betmenas prieš Supermeną: teisingumo aušra“ (angl. „Batman v Superman: Dawn of Justice“). Ir nors juosta visame pasaulyje užsidirbo 871 milijoną dolerių, studija liko nepatenkinta rezultatu, nes pagal viską, filmas, kuriame susitiko žymiausi pasaulio superherojai, vien kad padengtų produkcijos ir reklamos išlaidas privalėjo užsidirbti 920 milijonų dolerių.

Trečioje vietoje puikuojasi daugiausiai pinigų 2016 metais uždirbęs studijos „Marvel“ epas „Kapitonas Amerika: Pilietinis karas“ (angl. „Captain America: Civil War“). Juosta visame pasaulyje spėjo užsidirbti 1,1 mlrd. dolerių.

Kiti tarp piratų populiarūs filmai atrodo taip:

4. „Žvaigždžių karai: Galia nubunda“ (angl. „Star Wars: The Force Awakens“), uždarbis 2,2 mlrd. dolerių;

5. „Iksmenai: Apokalipsė“ (angl. „X-Men: Apocalypse“), uždarbis 533 mln. dolerių;

6. „Warcraft“, uždarbis 433 mln. dolerių;

7. „Npriklausomybės diena: atgimimas“ (angl. „Independence Day: Resurgence“), uždarbis 387 mln. dolerių;

8. „Savižudžių būrys“ (angl. „Suicide Squad“), uždarbis 746 mln. dolerių;

9. „Žuvytė Dorė“ (angl. „Finding Dory“), uždarbis 1,022 mlrd. dolerių;

10. „Hju Glaso legenda“ (angl. „The Revenant“), uždarbis 532 mln. dolerių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)