Naujasis jo filmas taip pat turėtų sulaukti populiarumo – jis sukurtas pagal Šekspyro pjesę „Daug triukšmo dėl nieko“. Nors tai ir nebus tiksli kūrinio ekranizacija, literatūros klasikos gerbėjai ras daugybę užuominų – nuo scenarijaus vingių iki ištartų, o taip pat – antrame plane paslėptų citatų.

Komedijos režisierius Willas Gluckas pasakoja tokiu būdu norėjęs pakviesti žiūrovus ne tik gerai praleisti laiką kino salėje, bet ir pažaisti, rašoma pranešime spaudai.

„Kai žmonės perka bilietus į komediją, niekas neabejoja, kad tai bus pramoga. Mūsų auditorija taip pat tą pramogą gaus. Tačiau norėjosi kažko daugiau. Klasikos mėgėjai čia ras scenų, parašytų Šekspyro, ir, tikiuosi, atpažins ne tik pačią pjesę, bet ir citatas“, - intriguoja režisierius.

Kad naujos jo juostos yra laukiama, įrodo ir paparacų susidomėjimas.

„Nesu matęs, kad tiek fotografų bandytų patekti į filmavimo aikštelę, kad nufotografuotų, kas vyksta. Daug filmavome gatvėse, ne studijoje, todėl tai padaryti buvo gan lengva. Jų dėmesys mane išties stebino – kasdien nuo ryto iki vakaro mus visus persekiojo objektyvai“, - prisimena W. Gluckas.

Juostoje „Tik ne tu“ pagrindinius vaidmenis atlieka serialuose „Euforija“ ir „Tarnaitės pasakojimas“ išgarsėjusi aktorė Sydney Sweeney bei filme „Asai 2“ vaidinęs Glenas Powellas.

Romantinė komedija pasakos apie tai, kaip pirmojo pasimatymo metu tarp Bėjos (akt. S. Sweeney) ir Beno (akt. G. Powellas) buvo įsiplieskusi visai rimta kibirkštis, tačiau išaušus rytui kibirkštis pavirto į ledo gabalą. Aistrą pakeitus abejingumui, abu jaunuoliai būtų visiškai patenkinti, jei vienas kito daugiau niekuomet gyvenime nebesutiktų.

Bet likimas mėgsta krėsti pokštus – vienas kito nekenčianti porelė pakviečiama į egzotiškas vestuves Australijoje. Sukandę dantis, Bėja ir Benas nusprendžia apsimesti, kad vis dar yra kartu ir kažkaip atkentėti svarbiausią bičiulių šventę.

Turbūt nereikia nė sakyti, kad ilgai šis jų spektaklis netrunka. Pamažu tarp Bėjos ir Beno ima skraidyti visai kitokios kibirkštys – su kandžiais komentarais, smulkioms (ir nelabai) niekšybėmis vestuvės pavirsta į tikrą katastrofą, o visiems aplinkiniams kyla klausimas – kas gi TOKIO nutiko tarp Bėjos ir Beno ir ar iš to gali užgimti nauji jausmai?

Šmaikšti ir be proto karšta romantinė komedija „Tik ne tu“ Lietuvoje pradedama rodyti jau sausio 5 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją