„Bad Grandpa“ į didžiuosius pasaulio kino ekranus atkeliauja spalio 25 dieną, tačiau naujausio „Jackass“ kūrėjų filmo anonsas „Youtube“ svetainėje jau sulaukė beveik 17 milijonų peržiūrų.

Komedijoje J. Knoxvillas įkūnijo 86-erių metų senolį Irvingą Zinsmaną, kuris leidžiasi į beprotišką kelionę po Ameriką su savo aštuonmečiu anūku Billiu (Jackson Nicoll). Gašlūnas senelis su velniškai pasiutusiu anūku įsivelia į beprotiškas situacijas mergaičių grožio konkurse, baikerių bare, senelės laidotuvėse, nepažįstamų žmonių vestuvėse ar striptizo klube. 

Situacijos filme – surežisuotos, tačiau nepažįstamų žmonių reakcijos – tikros. Šie du aktoriai savo poelgiais stebino, glumino, piktino ir šokiravo Amerikos žmones, kurie tik pasitaikė jųdviejų kelyje. Iki smulkiausių detalių apgalvotas situacijas ir žmonių reakcijas fiksavo slaptos kameros. 

Tiesa, reikėtų pabrėžti, jog filmas labiau primena garsiojo Borato keliones, o ne "Jackassų" ekstremalias provokacijas.

Johnny Knoxville Irvingo Zinsmano vaidmenyje ir Jacksonas Nicollas

Kaip išskirtiniame interviu DELFI naujienų portalui pasakojo „Bad Grandpa“ režisierius Jeff Tremaine, šis filmas prodiuseriams atrodė bloga mintis.

„Kai juostoje filmuojasi aštuonmetis, yra labai griežti apribojimai. Antra, pagrindinei žvaigždei tris keturias valandas tekdavo daryti grimą, kad jis būtų visiškai neatpažįstamas. Ir trečia, šis filmas yra su paslėptomis kameromis, kurios fiksavo žmonių reakcijas. Taigi, mes kaskart vildavomės geriausio - kad jie sureaguos į mūsų situacijas. Logiškai mastant, šis filmas buvo labai bloga mintis. Tačiau mums su šiuo filmu tikrai labai pasisekė“, - DELFI pasakojo režisierius.

Pasaulinė juostos „Bad Grandpa“ premjera spalio 25 dieną startuoja ir Lietuvos kino teatruose. „Forum Cinemas“ filmų distribucijos kvietimu sudalyvauti išskirtiniame filmo pristatyme Amsterdame turėjo galimybę ir naujienų portalas DELFI.

Susitikimų su žurnalistais metu J. Knoxwillas buvo persirengęs pagrindiniu herojumi – gašlūnu senuku Irvingu. Įdomu tai, jog aktoriui kaskart tenka praleisti apie keturias valandas grimerinėje, kur makiažo meistrai paverčia jį neatpažįstamai. Su šiuo senoliu žurnalistai turėjo progą pabendrauti buvusiame Amsterdamo viešnamyje, kuris šiuo metu yra paverstas į muziejų.
Johny Knoxville

Kadangi J. Knoxwillas dalino interviu žurnalistams kaip pagrindinis filmo „Blogas senelis“ herojus, negailėjo šiems riebių frazių ir šmaikščių pastabų. Įsitaisęs viename viešnamio-muziejaus „Yab Yum“ kambaryje, senolis Irvingas Zinsmanas susitiko ir su DELFI žurnalistais. „Jackass“ žvaigždė postringavo apie sekso metu lūžusį pirštą (po interviu jis paaiškino, kad tai nutiko po vieno vakarėlio, kurio metu jam į alų kažkas pribėrė LSD), sėklidžių mažinimo operaciją ir priežastis, kodėl jis laukia savo filmo „Blogas senelis“ premjeros.

Į susitikimą su senoliu, kaip ir į išankstinę premjerą Amsterdame, kai kurie žurnalistai atvyko taip pat persirengę senukais. Visuose renginiuose su dideliu malonumu dalyvavo ir dvi bene ryškiausios vietos žvaigždės – seniausios Amsterdamo prostitutės – seserys dvynės Louise ir Martine Fokkens. Išsipusčiusios damos plaukiojo su juostos aktoriais ir kūrėjais po Amsterdamo kanalus, linksminosi raudonojo kilimo ceremonijoje ir kituose filmo „Bad Grandpa“ pristatymo renginiuose.

Filmo „Bad Grandpa“ pristatymo Amsterdame akimirkos – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją