Brajanas (akt. Paul Walker) ir Slapjack dalyvauja lenktynėse, kurių pabaigoje jiems reikia nuvažiuoti nuo pakelto tilto. Jie abu iš didelio aukščio sunkiai nusileidžia nuo tilto žemyn, tačiau Brajano mašina nė kiek nesugadinta, nors iš tiesų nuo tokio smūgio ji turėjo sudužti.

Suki (akt. Devon Aoki) lenktyniauja automobiliu, turinčiu atvirą stogą. Filme parodyta, kad jos automobilis važiuoja maždaug 90 mylių per valandą greičiu, tačiau esant tokiam greičiui jos palaidi plaukai vos vos plaikstosi nuo vėjo.

Brajanas važiuoja su Monika (akt. Eva Mendes) ir vairuoja žiūrėdamas jai tiesiai į akis. Kai jis sustabo automobilį, iki baltos linijos yra likę maždaug 4 coliai. Kitame kadre matyti, kad mašina iš tiesų kirto baltą liniją.

Du narkotikais prekiaujančio mafijos atstovo “apsauginiai” ateina į Brajano (akt. Paul Walker) jachtą ir ieško joje pasislėpusios Monikos (akt. Eva Mendes). Nieko neradę jie išeina kartu su netikėtai pasirodžiusiu savo bosu. Iškart po to, kai jie išeina, Brajanas su savo draugu pradeda garsiai kalbėti apie jachtoje pasislėpusią merginą. “Apsauginiai” tikrai turėjo jį išgirsti.

Automobilį “Supra” vairuojantis juodaodis Brajano draugas per pagrindines lenktynes atsitrenkia į reklamą ir taip sugadina mašiną, kad su ja daugiau nebeįmanoma važiuoti. Po dienos ar keletos dienų jis išvažiuoja iš didžiulio sandėlio kartu su 100 ar daugiau automobilių, o jo “Supra” yra visiškai nesugadinta!

Kai Romanas ir Brajanas kovoja smėlyje, keletą kartų mėlynės ant Romano veido dingsta ir vėl staiga atsiranda.

Filmo pabaigoje įvykusiame automobilių susidūrime matosi, kad Brajanas (akt. Paul Walker) nėra užsisegęs apsaugos diržo, kai automobilis filmuojamas iš vidaus. Kai mašina rodoma iš išorės, aiškiai matyti, kad dabar apsaugos diržą jis yra užsisegęs.