Filmo pristymas į kino teatrą subūrė daugiau nei 500 kviestinių svečių, tarp kurių aktoriai – Arūnas Storpirštis, Martynas Levickis, Justė Zinkevičiūtė, Airida Gintautaitė, Andrius Pauliukevičius, Simonas Storpirštis ir kiti.

Nauja lietuviška juosta susidomėjo ir būrys žinomų lietuvos pramogų pasaulio bei kultūros atstovų. Renginyje buvo galima sutikti šokėją Moniką Šalčiūtę, Jolantą Leonavičiūtę, Vaidą ir Rolandą Skaisgirius, šokėją Deividą Meškauską ir Inetą Stasiulytę, dizainerę Julia Janus, Justiną Jarutį, Joną ir Simoną Nainius, Eglę Jackaitę ir daug kitų Lietuvoje žymių žmonių.

Tai – jau antrasis „Moterys meluoja geriau“ režisieriaus Justino Krisiūno darbas.

Tai pilna nuotykių romantinė komedija, kurios veiksmas mus nukelia į gražiausią Lietuvos kampelį – Nidą. Čia gyvena Gintaras, buvęs vienas geriausių Pabaltijo šalių buriuotojų, kuris po nelaimingo atsitikimo jūroje atsiribojo nuo jos, buriavimo ir paties savęs. Tačiau jo gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis, kai vieną dieną Gintaras sulaukia brolio skambučio. Brolis prašo vasarai priimti sūnėną Roką, kuris, anot jo, yra pasukęs gyvenimo klystkeliais, tikėdamasis, jog atostogos Nidoje sugrąžins jaunuolį į doros kelią. Keliaudamas į Nidą Rokas sutinka savo gyvenimo meilę, dėl kurios vėliau jam tenka gerokai pakovoti.

Atvykęs į Nidą Rokas pamato jachtas ir netrukus jas pamilsta. Nuo šiol didžiausia jo svajonė – dalyvauti regatoje.

Daugiau filmo premjeros akimirkų - DELFI nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)