„Filmui mums reikėjo ne tik gerai vaidinančio, bet ir dainuojančio aktoriaus, nes juostoje skamba daug originalių dainų. Po to, kai Timas buvo nominuotas „Oskarui“, internete pasirodė senas jo video, kuris mane be proto prajuokino ir sužavėjo. Retas filmavimas praeidavo be pajuokavimų apie tai, aš net leisdavau sau pašiepti Timą sakydamas, kad šis video jį persekios iki pat mirties ir net bus paleistas per jo laidotuves“, - prisiminęs filmavimo užkulisius juokėsi režisierius Paulas Kingas.

„Bet juk aš jūsų nenuvyliau, tai reiškia, kad tas gėdingas vaizdo įrašas padėjo man kopti karjeros laiptais“, - per interviu šalia sėdėdamas juokėsi T. Chalamet, kuris savo repavimo laikais buvo pasivadinęs sceniniu pseudonimu Lil Timmy Tim.

Vaizdo įrašą galite pamatyti čia:

Tiesa, jau tuomet buvo aišku, kad T. Chalamet sugeba ne tik repuoti. Būsima žvaigždė baigė garsią Niujorko muzikos ir menų mokyklą, kur ne kartą jam teko dainuoti vaidinant miuzikluose.

Na, o juosta „Vonka“ pasakoja apie svajoti, keliauti ir šokoladą gaminti mėgstantį jaunąjį Vilį (akt. T. Chalamet), kuris atvyksta į Londoną. Jo didžiausia svajonė – atidaryti nuosavą šokolado parduotuvėlę, tačiau tam pasipriešina garsūs Londono šokolado pirkliai, nenorintys, kad kažkoks nepažįstamasis imtų kenkti jų verslui.

Žinoma, svajotojo Vilio tai nesustabdys. Pasitelkęs visas kelionėse įgytas žinias, truputį magijos ir naujai surastų bičiulių – keistų mažų Umpa-Lumpa žmogeliukų – pagalbą, Vilis Vonka imasi darbo.

Saldi, stebuklinga, kvapą gniaužianti ir magijos kupina istorija visai šeimai „Vonka“ Lietuvos kino teatruose – jau nuo šio penktadienio, gruodžio 15 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją