Šeši jauni aktoriai iš ypač populiarios JAV situacijų komedijos pasirašė dviejų metų kontraktus, kurių bendra suma sudarys apie 20 milijonų dolerių per metus.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Davidui Schwimmeriui, Matthew Perry, Lisai Kudrow bei Mattui Le Blancui taip pat per pusę (iki 1%) buvo padidinta nuo bendro šou pelno atitenkanti dalis.

Balandžio mėnesį Schwimmris, vaidinantis Rossą, paskambino į BBC "London Live" radijo stotį norėdamas paneigti kaltinimus, kad tiek jis, tiek ir jo kolegos iš serialo yra labai 'godūs'.

Schwimmeris, kuris tuo metu Londone filmavosi juostoje "Band of Brothers", tiesiog įsiuto kai bulvarinėje spaudoje pasirodė pranešimai, jog "Draugų" žvaigždės reikalauja po milijoną dolerių už epizodą.

"Kai aš išgirstu kalbant apie tokus skaičius, man tikrai pasidaro liūdna," teigė akttorius. "Tai neigiamai veikia visą serialo kūrybinę grupę ir aktorius. Žmonės pradeda manyti, kad mes esame tik viso labo grupelė išlepintų aktoriūkščių, reikalaujančių neįtikėtinų pinigų sumų. Visa tai tik paskalos."

Beje, kovą dėl atlyginimų pakėlimo inicijavo Kudrow, seriale vaidinanti Phoebe, po to, kai vieno iš pagrindinių konkurentų, serialo "Seinfeldas", aktoriai pasirašė kontraktus 600 000 dolerių už epizodą. "Draugai" - tai šešių Niujorke gyvenančių draugų istorijos, sulaukusios neįtikėtinos sekmės ir kas savaitę pritraukiančios apie 20 milijonų žiūrovų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją