D. Trumpas tvirtina, kad filmo kūrėjai „maldavo“ jo pasirodyti 1992 metų filme, kai vyko filmavimas viešbutyje „Plaza“, kuris tuo metu jam priklausė.

D. Trumpo komentarai pasirodė po to, kai buvo pradėtas iš naujo platinti kelerių metų senumo interviu, kuriame filmo režisierius sakė, kad D. Trumpas leido jiems filmuoti viešbutyje „Plaza“ viešbutyje tik su sąlyga, kad jie įtrauks į scenarijų ir jį.

„Daugumoje Niujorko vietų jūs tiesiog susimokate tam tikrą užmokestį ir gaunate leidimą ten filmuoti, – 2020 metais leidiniui „Business Insider“ sakė režisierius Chrisas Columbusas. – Mes kreipėmės į viešbutį „Plaza“, kuris tuo metu priklausė D. Trumpui, nes norėjome filmuoti jo vestibiulyje. Negalėjome atkurti „Plaza“ paviljone“.

„Trumpas pasakė, kad gerai. Sumokėjome užmokestį, bet jis dar pridūrė: „Vienintelis būdas jums patekti į „Plaza“, yra tas, kad aš patenku į filmą, – tęsė Ch. Columbusas. – Jis iš tiesų jėga prasimušė į filmą“.

Reaguodamas į vėl pasirodžiusį interviu šį šventinį sezoną, D. Trumpas ėmėsi gintis savo socialinės žiniasklaidos platformoje „Truth Social“.

„Buvau labai užsiėmęs ir nenorėjau to daryti. Jie buvo labai malonūs, bet, svarbiausia, atkaklūs, – rašė jis trečiadienį. – Aš sutikau, o visa kita yra istorija! Tas nedidelis epizodas iškilo tarsi raketa, o filmas sulaukė didelės sėkmės, ir vis dar sulaukia, ypač per Kalėdas“.

„Jei jie jautėsi spaudžiami arba nenorėjo manęs, kodėl jie mane ten įdėjo ir laikė ten daugiau nei 30 metų? – pridūrė D. Trumpas. – Todėl, kad aš buvau ir tebesu puikus tam filmui, štai kodėl!“

Garsiajame epizode Kevinas McCallisteris, kurį vaidino aktorius Macaulay Culkinas, bando užsiregistruoti viešbutyje „Plaza“ naudodamasis tėvo kredito kortele ir susiduria su D. Trumpu, kuris parodo jam kelią į vestibiulį.

Buvęs prezidentas, kuris šiuo metu bando sugrįžti ir dalyvauti 2024 metų rinkimuose, nors yra įklimpęs į kaltinimus baudžiamosiose bylose, be savo paties sukurto realybės šou „Mokinys“ („Apprentice“), daug kartų pasirodė televizijos laidose, taip pat filmuose „Seksas ir miestas“, „Zulanderis“, „Volstritas: pinigai niekada nemiega“ ir „Įsimylėti per dvi savaites“.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją