Drastiškoms kūno transformacijoms pasiryžusi moteris – tai Martina Big, rašo „Daily Mail“. Jai, kaip pati teigia, yra 28-eri metai. Šiuo metu Martina su pasididžiavimu nurodo kosminį savo krūtinės dydį (32S!), be to, prisipažįsta, kad tamsiai rudos odos spalvos pavyko pasiekti leidžiantis įdegio išvaizdą suteikiančius preparatus ir kaitinantis ant nuosavo 50-ies lempų soliariumo gulto.

Martina įsitikinusi, kad yra didžiausios Europoje krūtinės savininkė. Reikia pasakyti, kad jai įsodinti ne paprasti, o ypatingi implantai, kuriuos galima ir toliau didinti suleidžiant fiziologinio tirpalo. Nors skamba neįtikėtinai, moteris yra pasiryžusi ir tolesnėms chirurginėms operacijoms, kad dar labiau padidintų ir taip ekstremalias apimtis.

Įdegio ribų nepripažįstanti vokietė kadaise norėjo atrodyti kaip Pamela Anderson arba Katie Price, tačiau vėliau jai ėmė atrodyti, kad įžymybių formos nepakankamai įspūdingos ir ji gali pasiekti daugiau. Akivaizdu, kad siekti vis daugiau ir daugiau Martina nutarė ir rusvindamasi odą. Ji, kaip pati sako, nori „tapti vis tamsesnė ir tamsesnė, kol supras, kur yra riba“.

Prieš devynias savaites moteriai buvo atliktos trys melanino (tamsaus pigmento) kiekį didinančios injekcijos, todėl oda įgavo tamsiai rudą atspalvį.

„Neketinau tiek nusitamsinti, bet [įdegis] atrodė taip puikiai ir man taip patiko, kad nutariau tamsintis iki maksimalios ribos“, – sako Martina.

„Man labai patinka šviesių plaukų ir tamsiai rudos odos kontrastas. Tiesiog mėgaujuosi žmonių reakcijomis. Puikiai matau su kokia nuostabą jie žiūri, kai einu pro šalį, ir, tikriausiai, galvoja, kaip taip gali būti“, – atvirauja buvusi stiuardesė.

Martina tvirtina nesiekianti būti kaip juodaodė. Ji teigia, kad jos tikslas – tapti „unikalia ir egzotiška Barbe“.

„Taip, mano oda tarsi juodaodės, bet aš neapsimetinėju, kad priklausau juodaodžių rasei. Ketinu tapti unikalia egzotiška Barbe, išsiskiriančia tamsiu įdegiu ir įspūdingais kūno linkiais. Man patinka tokia išvaizda“, – sako Martina.

Moteris jokiu būdu neketina atsisakyti odos rusvinimo procedūrų: ji sako planuojanti kreiptis dėl tolesnių melanino kiekį didinančių injekcijų, be to, reguliariai kaitinasi nuosavame soliariume.

Pirmajai chirurginei operacijai Martina ryžosi 2012 metais. Žengti šį žingsnį ją paskatino širdies draugas Michaelis.

Nors iš pradžių moteris ketino tik šiek tiek chirurginiu būdu pasididinti krūtinę ir lūpas, ilgainiui kūno transformavimas virto tikra manija.

Seniau savo idealais Martina laikė P. Anderson ir K. Price, bet dabar kaip įkvėpimo šaltinį greičiau nurodytų Barbę ar animacinių filmų veikėją Jessica Rabbit. Kad ir kaip būtų, ji pasiryžusi eiti savo keliu ir savais būdais siekti unikalios išvaizdos.

Dar šiais metais Martina planuoja kreiptis dėl sėdmenų pakėlimo procedūros, be to, sieks dar tamsesnės odos.

Jos draugužis entuziastingai pritaria kiekvienam mylimosios sumanymui.

„Pats nenorėčiau būti toks tamsus kaip Martina, bet jos sprendimams pritariu, be to, man labai patinka pakitusi jos išvaizda, – sako jis. – Tikiuosi, kad ateityje Martina ir toliau didinsis krūtinę, lūpas, taps dar tamsesnė, be to ryšis sėdmenų implantų įsodinimo operacijai.“

„Išskirtinę Martinos išvaizdą lėmė tai, kad jis visada elgėsi taip, kaip liepė širdis. Ir jos, ir mano svajonės sutampa, todėl palaipsniui keisdamasi Martina tampa vis gražesnė ir gražesnė“, – sako vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (198)