Savo pasirodymus ir pamokas E. Jimenez rengia visoje šalyje. Iš JAV Floridos kilusi 33 metų moteris dievina savo veiklą ir smerkia tuos, kurie drįsta jos darbą vadinti „vaikišku“.

„Aš tokiems kritikams atsakau: o, ačiū už komplimentą. Norint deramai dirbti šį darbą tikrai reikia tik vaikams būdingos fantazijos. Labai daug dirbu su vaikais, taigi mano vidinis vaikas labai aktyvus, be jo negalėjau daryti to, ką darau. Tai patinka ir suaugusiems! Visi turime tą vidinį vaiką, kuris be proto nudžiunga pamatęs undinėlę. Liūdna, kai sako, jog užsiimu vaikiškomis nesąmonėmis, gaila, kad nemato tos magijos. Laimei, tokių niurzgų pasitaiko retai. Daugumai žmonių labai patinka, ką darau“, – sako undinėlė Elle.

Elle sako niekada gyvenime nesvajojusi tapti undinėle, bet, panašu, likimas turėjo kitokį planą.

Dar 2016 metais, kai nebuvo daug undinėlių įkūnytojų, mergina Majamyje pradėjo renginių planavimo verslą. Ji visą gyvenimą šoko, svajojo iš to gyventi, rengti šou įvairiems renginiams.

„Kartą vienam renginiui manęs paprašė undinėlės ir atsakiau ne, nes neturėjau žmonių, kurie tuo užsiimtų. Tuo metu tikrai nesupratau, ko manęs prašo. O ir pati undinėlės vaidinti negalėjau, nes nemokėjau plaukti. Tik tas užsakovas buvo labai atkaklus, savo renginyje jis matė undinėlę. Buvau girdėjusi apie undinėlę, kurios tiesiog sėdi ant baseino krašto ir gražiai atrodo, bet man to nepakako. Visada siekiu to „oho“ momento, o jam reikia talento ir įgūdžių“, – pasakoja amerikietė.

Klientas jai pateikė tokį dosnų finansinį pasiūlymą, jog buvo kvaila jo atsisakyti, bet Elle nusprendė: undinėlė bus, bet tik tokia, kokią ji įsivaizduoja. Tik buvo viena menka bėda – mergina nemokėjo plaukti. Bėdas reikia spręsti, tad pradėjo mokytis plaukti, galiausiai tapo sertifikuota nardytoja.

Situacija, kurioje atsidūrė, jai atvėrė akis, jog turi daug su vandeniu susijusių baimių, kurias reikėjo įveikti psichologiškai.

Elle pasakoja, kad tapimas sertifikuota nardytoja jai atvėrė stebuklingą povandeninį vandenynų pasaulį ir kardinaliai pakeitė jos gyvenimą.

„Man pradėjo labai patikti mintis kurti undinėlės vaidmenį, sukurti savo personažą. Tam undinėlės pasirodymui labai intensyviai ruošiausi, labai daug dirbau... Kadangi įdėjau tiek savęs, nusprendžiau, kad tai nebus vienkartinis pasirodymas. Pradėjau reklamuoti savo pirmąjį undinėlės vandens šou, tada antrą, tada trečią ir viskas įsisuko“, – pradžią prisimena E. Jimenez. Galiausiai ji susikūrė paskyrą instagrame, kur pristato savo darbus ir sulaukia užsakymų.

Vieną dieną jos įrašai socialinėje erdvėje atkreipė interneto dėmesį ir ji pradėjo susilaukti žiniasklaidos dėmesio.

„Niekada nieko panašaus nesitikėjau. Visada sakau, kad undinėlę pasirinkau ne aš, o ji pasirinko mane – tai buvo pašaukimas. Sukūriau undinėlės Elle personažą – tai princesė undinėlė, karūną pelniusi už savo gerus darbus #SavingtheSeas – už vandenynų išsaugojimą ir žmonių edukaciją“, – pasakoja pašnekovė.

Elle sako, jog žmonės kaip reikiant nustemba sužinoję, kad jos darbas nėra vien gražiai atrodyti ir pozuoti nuotraukos, bet dar ir plaukioti. Jauna moteris geba ilgam sulaikyti kvapą, o tai labai padeda būnant po vandeniu.

Ramybės būsenoje sulaikyti kvapą ji gali beveik trims minutėms, o pasirodydama – nuo vienos iki dviejų minučių: „Jeigu reikia energijos, tai laikas be oro sutrumpėja. Pasirodyti su undinėlės uodega nėra lengva. Pamatę mane po vandeniu baseinuose ar akvariumuose žmonės neretai praranda žadą. Be to, mano undinėlės kostiumas labai realistiškas, tai irgi daro įspūdį. Noriu būti pati tikroviškiausia undinėlė, kokia tik galiu būti!“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją