Ch. Duncan dirba kūno rengybos modeliu bei ta pačia kryptimi plėtoja savo verslą. Jauna moteris atskleidė, jog ji neskaičiuoja kalorijų ir valgo tuomet, kai yra alkana bei nejaučia jokio streso dėl to, jog galėtų priaugti svorio.

„Aš užsidirbu transformuodama žmonių kūnus ir tiksliai žinau, ką daryti, kad sveikai susigrąžintum puikias kūno formas“, – teigė Ch. Duncan.

186 centimetrų ūgio modelis neseniai paviešino nuotrauką, kurioje ji pozuoja su drauge, kuri tėra nėščia vos 4 savaitėmis ilgiau, tačiau figūrų skirtumas – akivaizdus. Šią nuotrauką Ch. Duncan paviešino norėdama parodyti, jog visos moterys nėštumą išgyvena skirtingai bei atrodo vis kitaip. „Tai nereiškia, kad kuri nors iš mūsų kažką daro ne taip arba nesveikai“, – sakė moteris.

Ch. Duncan pasakojo, jog jai nerūpi, kaip keičiasi jos kūnas. „Aš gerbiu savo kūną, laikausi disciplinos ir rūpinuosi savo sveikata“, – sakė ji.

Moteris teigė, jog nėštumo metu ji netapo mažiau energinga ir nejaučia jokių ypatingų pokyčių išskyrus tai, jog visgi natūraliai pasunkėjo daugiau nei dešimčia kilogramų. Ji taip pat atskleidė, jog sportuoja 7-8 kartus per savaitę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (302)