Svoris A. Hillui augti pradėjo, kai jam buvo 27 metai ir žlugus verslui jis paniro į depresiją.

Neseniai duodamas interviu „BuzzFeed Health“, Adonis pasakė: „Būtent tada aš ėmiau storėti. Žlugo visos mano svajonės ir viltys.“ Tačiau jis susiėmė ir su draugų bei šeimos palaikymu bei pagalba atsikratė daugiau nei 44 kg. Naujai gimusi meilė sportui paskatino jį tapti asmeniniu treneriu.

O dabar, praėjus penkeriems metams po to, kai prasidėjo jo paties kelionė link gražios figūros, Adonis, norėdamas padėti savo klientei Alyssai atsikratyti didelio antsvorio, vėl priaugo trisdešimt kilogramų, kad galėtų lieknėti kartu su ja. Šią idėją įkvėpė televizijos šou „Fit to Fat to Fit“, kurioje treneriai įkvepia savo klientus atsikratyti antsvorio lieknėdami kartu su jais.

Treneris su kliente

Per kelis mėnesius intensyviai sportuodamas kartu su savo kliente, Adonis padėjo jai atsikratyti daugiau nei 25 kilogramų. Tačiau jis neketina čia sustoti.

Įkvėptas savo sėkmės, Adonis dabar planuoja pėsčiomis nueiti iš Niujorko į Kaliforniją ir tokiu būdu skatinti vaikščiojimą bei atkreipti visuomenės dėmesį į saugias ir pėstiesiems bei neįgaliesiems patogias vietas.

Pasiaukojančio trenerio projektas vadinasi „Adonis Moves America“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)