23 m. mergina ištobulino savo įgūdžius, o jos paskyra „YouTube“ turi daugiau nei 5,7 mln. sekėjų. Lyg to dar būtų maža, K. Garcia jau susitarė su leidėjais dėl plastilino receptų knygos. Neįprastas pomėgis merginai suteikė galimybę neseniai įsigyti naujutėlaitį šešių miegamųjų namą Kalifornijoje su baseinu ir kitomis prabangos detalėmis.

Pati K. Garcia leidiniui „Cosmopolitan“ atskleidė pradėjusi šį plastilino verslą, kai pastebėjo internetinių receptų, kaip pasigaminti šią medžiagą, trūkumą. Ji tikina vaikystėje mėgdavusi žaisti su plastilinu.

„Staiga tapau apsėsta šios idėjos, internete buvo tik vienas receptas, taigi nusprendžiau imtis šio reikalo“, - pasakojo ji. K. Garcios sesuo, taip pat turinti „YouTube“ paskyrą, kurioje dalinasi grožio patarimais, paragino ją susikurti savąją.

Šioje paskyroje galima rasti pačių įvairiausių spalvų plastilino, variantų su blizgučiais ir netgi šio to valgomo – pavyzdžiui, praėjusiais metais paskelbtą rožinį „Starburst“ vaizdo įrašą, surinkusį per penkis milijonus peržiūrų.

Pastaruosius septynis mėnesius merginai vaizdo įrašai apie plastiliną ėmė nešti pelną. Neilgai trukus ji jau galėjo suteikti finansinę paramą visai savo šeimai, įskaitant tėvus, brolius ir seseris.

Pinigus mergina uždirba ne iš plastilino receptų, siunčiamų pageidaujantiesiems, o iš susitarimų dėl rėmimo ir tokių reklamos davėjų kaip „Coca-Cola“ ir „Disney“.

„Būna labai gerų mėnesių, kai pavyksta uždirbti 200 tūkst. JAV dolerių. Išleidau tėvus į pensiją, tai iš tikrųjų atrodo kaip beprotybė, net aš pati negaliu patikėti.“ – džiaugsmu dalijosi ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)