Canvey Island gyvenanti lietuvių šeima tikėjo, kad šokiais jau trejus metus besidominti ir kasdien iki 8 val. šokių mokykloje „iDance Academy“ praleidžianti jų vyresnėlė gali daug pasiekti. „Būdama septynerių ji dalyvavo teminiame draugės gimtadienyje. Kadangi draugė lankė gatvės šokių pamokas, tokia buvo ir vakarėlio tema. Pamačiusi, kaip smagiai visi jie šoka, susižavėjau ir taip Gabrielė pradėjo lankyti šokių pamokas. Ji buvo labai užsidegusi, todėl greitai pasivijo ne vienerius metus šokių mokyklą lankančius vaikus“.

Gabrielė Bruzgulytė

Kasdien besimokydama šokių Gabrielė sulaukė mokytojos pasiūlymo nufilmuoti šokį iš J. Bieberio pasirodymo, kurį jau mokėjo visi mokyklos vaikai. Išsiųstus vaizdo įrašus vėliau peržiūri atlikėjo vadybininkai ir tik patys geriausi šokėjai yra pakviečiami pasirodyti prieš 22 tūkst. žiūrovų.

J. Bieberis ir jo komanda pastebėjo talentingą lietuvaitę, kurios vaizdo įrašas juos pasiekė pačioje atrankos pabaigoje. Jiems atrinkus visus šešis šokėjus apie tai pirmoji sužinojo Gabrielės mokytoja. „Ji iš pradžių iškvietė mane į mokyklą ir pajuokavo, kad dėl blogo elgesio dukra nebegalės lankyti šokių pamokų. Gabrielė tik nusijuokė ir negalėjo tuo patikėti. Tuomet mokytoja ir pranešė didžiąją žinią. Abi šokinėjome iš laimės. Negalėjo būti net kalbų, kad nedalyvausime“, - pasakojo jaunosios šokėjos mama.

Gabrielė Bruzgulytė

Tiesa, pasiruošimui mergaitė turėjo tik keletą dienų. Apie tai, kad sekmadienį turės pasirodyti prieš tūkstantinę minią ji sužinojo tik ketvirtadienio popietę. Tačiau puikiai mokėdama visus šokių judesius ji nė kiek nesijaudino. Tik pasiteiravus, kaip jautėsi po pasirodymo, mergaitė su nuostaba pasakojo apie lipant nuo scenos ją lietusias paaugles, kurios norėjo bent taip pajausti savo dievuką. „Tik pagalvokite, kokia tai psichozė. Mergaitės lietė tuos vaikus ir sakė, kad nori pabūti šalia Justino. Jis čia tikrai populiarus“.

Kuo norės tapti ateityje G. Bruzgulytė dar nesvarsto. Kol kas didžiąją jos gyvenimo dalį užima šokiai ir mokslai vidurinėje mokykloje, tačiau nei pati mergaitė, nei jos tėvai neatmeta galimybės, kad ši sritis iš jos gyvenimo niekur nepasitrauks ir vėliau.

Gabrielė Bruzgulytė