Drugelį išsitatuiravusi Moya Twaddle pasakoja, kad niekam nesakė ketinanti pasidaryti tatuiruotę. Naujojoje Zelandijoje, į pietus nuo Kraistčerčo esančiame Kromvelyje gyvenančiai moteriai ši mintis šovė tiesiog einant pro tatuiruočių studiją „Central Ink“.

Senolei tai taip patiko, kad ji jau ruošiasi antrai tatuiruotei. Pasak jos, skausmas buvo nepalyginamai lengvesnis nei gimdant. „Maniau, kad nervinsiuosi, tačiau taip nebuvo. Negalėjau tuo patikėti, – džiūgavo ponia Twaddle. – Buvau užsiėmusi su savo vyru, jis gana stipriai sirgo. Nuotaika buvo nekokia, tad pagalvojau, kad reikia kažką nuveikti, kad būtų linksmiau“.

„Turiu penkis vaikus. Žinau, kaip gali skaudėti. Nieko negali būti skausmingiau už gimdymą. Sakykime taip – geriau jau tai, nei gimdyti“, – samprotavo senolė.

Moteris pasakoja nusprendusi ant blauzdos pasidaryti rožinį drugelį, nes turi pėdkelnes su drugeliu, kurį žmonės dažnai palaiko tatuiruote. Ji sako, kad vyras nieko nežino apie jos tatuiruotę ir greičiausiai pasakys jai: „tu, kvaila moterie“.

Poniai Twaddle tatuiruotę daręs meistras Deane'as Jonesas teigia, kad tai vyriausia jo kėdėje kada nors sėdėjusi klientė.
Moya Twaddle
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)