33 metų vyras, priaugęs kiek daugiau nei 12 kilogramų, nusprendė ryžtis riebalų nusiurbimo procedūrai nugaroje, liemens srityje ir kojose. Jis teigia, kad tokį sprendimą paskatino patyčios internete dėl pasikeitusios išvaizdos.

„Taip, iš pradžių bandžiau sportuoti, bet tai buvo pernelyg skausminga. Taigi nuvykau į vieną grožio centrą Stambule, kur man buvo nusiurbti trys litrai riebalų ir suleisti į užpakalį. Tai jau antroji užpakaliuko pakėlimo procedūra, kurią atlieku. Iš pradžių jaučiausi prastai, bet, praėjo kelios paros, ir jaučiausi gerai. Labai patinka pasikeitimai, patinka judinti užpakaliuką ir šokti, tik sunkiau telpu į aptemptus džinsus“, – įspūdžiais dalijasi gyvasis Kenas.

„Taip, man buvo atlikta ir odos patempimo PDO siūlais procedūra – ne tik veidui, bet ir užpakaliukui. Tiesą sakant, aš pirmasis, kuriam tokia procedūra atlikta ne tik veidui. Laimei, man pavyko įtikinti savo chirurgą pabandyti. Gydytojas Bulentas Cihantimuras iš mano paties riebalų paėmė kamieninių ląstelių ir jas suleido į veidą, taip sustabdysime natūralų senėjimo procesą. Man taip pat buvo atlikta speciali veido patempimo procedūra, kurios metu naudojama radijo dažnių terapija. Keturios operacijos ir trys procedūros man kainavo 30 tūkst. svarų“, – neslepia R. Alvesas.

Kaip teigia „Save Face“, PDO terapija – kosmetinis veido pakėlimas ir odos sustangrinimas, paskatinant kolageno gamybą. Pasitelkus mažytes adatas, į odą įvedami polidioksanono siūlai. Po pusės metų jie ištirpsta, pavirsdami į kolageną.

„Dabar man buvo atliktos 55 plastinės operacijos ir 107 kosmetinės procedūros, taigi manau, kad iš gyvo Keno transformuojuosi į Piterį Peną. Tikrai nenoriu senti, manau, kad man kol kas tikrai šauniai sekasi“, – teigia jis.

Realybės šou žvaigždė šiuo metu ruošiasi į pasaulines gastroles, kurių metu rengs pokalbių laidas Jungtinėse Valstijose, Pietų Amerikoje, Rusijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje ir Japonijoje. Visai neseniai gyvasis Kenas dalyvavo pokalbių laidoje vienoje Graikijos televizijoje.
Nepaisant nuveikto darbo, R. Alvesas neketina sustoti ir jau planuoja dešimtą plastinę nosies operaciją.

„Po vienos prastai atliktos operacijos sunkiai kvėpuoju, gydytojai šiuo metu kurpia planą, kaip tą klaidą ištaisyti. Taip pat planuojama akių spalvos keitimo operacija. Turiu šimtus spalvotų kontaktinių lęšių, tačiau tai bus ilgalaikis pokytis“, – pasakoja R. Alvesas.

Nors internete dėl savo išvaizdos pokyčių ir sulaukia daug neigiamų reakcijų, vyras teigia dėl jų nesukantis galvos.

„Žmonės kalba, kad aš išsigimėlis, priklausomas nuo plastinių operacijų, bet aš nenoriu atrodyti kaip kas nors kitas. Noriu išsiskirti iš minios. Nemažai tokių, kurie abejoja mano sveiku protu, bet aš tikrai esu sveiko proto. Tikrai negimiau gražus. Kai buvau paauglys, teko kęsti patyčias dėl savo išvaizdos. Man tikrai pasisekė, kad galėjau visa tai pakeisti“, – sako gyvas Kenas.

R. Alves anksčiau ir dabar:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)