Kebabą ruošė keturios šviežio maisto gamyklėlės „Liuks“, rytoj oficialiai duris atveriančios Kaune, darbuotojos, o jam pakelti bei padėti ant šildyti skirtų keptuvių prireikė net dešimties žmonių.
„Naudojame tik šviežius produktus, mūsų pačių keptą mėsą ir lavašus. Kaip ruošti kebabus mus išmokė iš Izraelio bei Turkijos kilę virėjai, į Kauną atvykę specialiai į gamyklėlės atidarymą“, - tvirtino savininkė Jolita Linauskė.
Anot jos, gamyklėlėje bus galima pasimėgauti ne tik kebabais, bet ir angliškais pusryčiais, suši, lietiniais, picomis bei daugybe kitų greitai paruošiamų gardėsių.
J. Linauskė patikino – maistas ruošiamas tik klientui užsakius, o netoli Kauno pilies įsikūrusioje įstaigoje nėra nei pusgaminių, nei mikrobangų krosnelės.