31-erių Breanne veidas nusėtas šviesiai baltomis dėmėmis. Ir ne tik veidas, bet ir visas kūnas.

Toio savo veido bei kūno modelis drovėjosi visą dešimtmetį. Net artimiausios draugės nežinojo, kaip jos veidas atrodo be makiažo. Ji net į sporto salę keliaudavo su makiažu, kad netektų gėdytis tikrojo savo veido.

Vis dėlto B. Rice ryžosi pasirodyti ir tokiu savo poelgiu siekia įkvėpti visas moteris mylėti savo tokias, kokios jos yra.

Kiekvieną rytą Breanne pradėdavo nuo makiažo, šiam procesui ji užtrukdavo maždaug 45 minutes. Anot jos, dirbant modeliu būtina atrodyti nepriekaištingai, tad ji to ir siekė.

Beje, šios baltos dėmės ant jos kūno pasimatė ne iš karto. Iš pradži ųji pastebėjo, kad šiek tiek pašviesėjo jos paakiai, tačiau to nesureikšmino. Manė, kad tai tiesiog nuovargis ar per dažno makiažo naudojimo rezultatas.

Deja, šios dėmės ne nyko, o tik didėjo ir šviesėjo.

Dabar, kai ji nusprendė parodyti tikrąjį savo veidą, tikina, kad puikiai supranta nesanti tobula, tačiau dėl to nė kiek nesigraužia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)