Būdama aštuonerių Natalia Oreiro pradėjo studijuoti vaidybą, o sulaukusi dvylikos ėmė vaikščioti į atrankas vaidinti reklamose. Paauglystėje ji nusifilmavo daugiau nei 30 televizijos reklamų. Ji dirbo su tokiais prekės ženklais, kaip „Coca Cola“, „Pepsi“ ir „Johnson & Johnson“.

Sulaukusi 16 metų, Natalia persikėlė į Argentiną, svajodama ten tapti žvaigžde. 1995 ji dirbo MTV, o galiausiai gavo vaidmenį muilo operoje „Dulce Ana“. Po to ji vaidino televizijos seriale „90-60-90 modelos“ (1996 m.), vėliau – „Ricos y famosos“ (1997 m., vaidino Valerią). Po metų ji suvaidino pagrindinį vaidmenį argentiniečių filme „Un Argentino en New York“ (1998 m.).

Po šio filmo Natalia įrašė savo pirmąjį albumą „Natalia Oreiro“, o singlas „Cambio Dolor“ buvo panaudotas kaip kito serialo – „Laukinis angelas“ („Muñeca Brava“) (1998–1999 m.) – įvadinė daina.

Už vaidmenį seriale „Laukinis angelas“ Natalia Oreira buvo dukart nominuota (1998 ir 1999 m.) Martíno Fierro apdovanojimui kaip geriausia pagrindinio vaidmens atlikėja. 2000 m. sausį „E! Entertainment Television“ išrinko Natalią metų įžymybe.

Serialas „Laukinis angelas“ sulaukė labai didelio pasisekimo visame pasaulyje, taip pat ir Lietuvoje.

Tiesa, šios aktorės gyvenimas taip pat kiek panašus į muilo operą. 2002 metais ji ištekėjo už dviem dešimtmečiais vyresnio muzikanto Ricardo Mollo. Šis iš ankstesnės santuokos jau augino du vaikus. Dešimt metų pora bandė susilaukti kūdikio ir pagaliau 2012 m. sausio 26 d. vienoje iš Buenos Airių klinikų aktorė pagimdė berniuką, kurį pavadino Merlinu Atahualpa. Jam šiuo metu - jau ketveri.

Tačiau pernai spaudoje pasirodė naujienos: aktorė turi meilužį. Į renginius ji ėmė vaikščioti viena, be vyro, išsikraustė iš jųdviejų bendrų namų.

Serialo „Laukinis angelas“ žvaigždės šeimoje pusę metų nerimo laukinės aistros.

Ilgą laiką visuose interviu Natalia Oreiro idealizavo savo vyrą, tačiau vėliau, pradėjusi filmuotis televizijos seriale „Tarp kanibalų“, ji vis dažniau būdavo užfiksuojama filmo partnerio, 37 m. Benjamíno Vicuños kompanijoje. Seriale Natalia ir Benjaminas vaidino meilužius ir, ko gero, jų santykiai tęsėsi ir išjungus kameras.

Net filmavimo komanda pastebėjo, kad jų bendravimas - akivaizdžiai šiltesnis. Per vakarėlį, surengtą pasibaigus filmavimui, porelė ėmė šokti erotinius šokius. Netrukus Benjamínas Vicuña prisipažino, kad nebegyvena su savo žmona ir net mąsto apie skyrybas, o neužilgo Natalia Oreiro išsikėlė iš namų, kuriuose ji gyveno kartu su savo vyru.

Paparaciai užfiksavo aktorius kartu vakarieniaujančius. Gerbėjai jau susitaikė su tuo, kad greit pasirodys žinia apie jų mylimos aktorės skyrybas. Tuomet nutiko tai, ko niekas nesitikėjo - Natalia netikėtai grįžo atgal pas vyrą.

Fotografai užfiksavo Natalią kartu su vyru vakarėlyje, surengtame jų sūnaus garbei. Žinoma, galima manyti, kad pora išlaikė šeimos vaizdą dėl sūnaus. Bet po šventės iš restorano jiedu išėjo laikydamiesi už rankų ir kartu taksi nuvažiavo į jo namus.

Tuo metu duodama interviu aktorė prisipažino, kad jos santuoka buvo atsidūrusi gilioje krizėje. Tarp sutuoktinių nebeliko kibirkščių, kurios buvo juntamos santykių pradžioje. Tačiau neištikimybės fakto aktorė nepripažino.

N. Oreiro anksčiau ir dabar - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)