Šimtai motociklininkų iš Lietuvos bei užsienio susirinko prie Kauno pilies, o paskui motociklų paradas, lydimas policijos pareigūnų (taip pat - ant motociklų), keliavo per miestą.

Nemuno saloje žiūrovai matė kaskadininkų pasirodymus ir ekstremalų šou "Skraidantys automobiliai ir motociklai - Double Twist". Pasirodymą parengė ekstremalaus sporto žvaigždė iš Lietuvos Jurijus Risnovskis, 2001 metais pirmasis pasaulyje atlikęs Vilniuje mirties kilpą automobiliu. Jis vadinamas geriausiu Lietuvos kaskadininku bei yra laimėjęs "Discovery Channel" apdovanojimą už geriausią triuką automobiliu.

Šeštadienio vakarą visi baikeriai bei jų gerbėjai linksminsis koncerte, kuri rengia populiarios lietuviškos grupės ir svečiai iš užsienio - simfoninio roko merginų grupė iš Ukrainos "Simfomania", taip pat vokiečių industrinio metalo "Rammstein" grupės bei savo kūrybą populiarinanti "Elgestein" iš Italijos.

Šventės metu Nemuno saloje veiks atrakcionų parkas, laipynių ir kitų pramogų miestelis mažiausiems renginio svečiams.

Sekmadienį nuo pat ryto prie Kauno „Žalgirio“ arenos šurmuliuos tradicinis „Auto Show“, kasmet stebinantis vis įspūdingesniais eksponatais ir vis didesniu dalyvių bei žiūrovų skaičiumi. Taip pat vyks Kauno ekstremalaus sporto mokyklų pasirodymai bei kvapą gniaužiančios šonaslydžio „Vimota Driftingo pirmenybės“, kurias sudarys treniruotės, kvalifikaciniai ir poriniai važiavimai.