Ilgaplaukė gražuolė pasirodė nuoširdi ir žemiškai laiminga. Didžiausią džiaugsmą jai kasdien teikia sūnus ir sportas, tapęs gyvenimo dalimi.

„Kol neturėjau vaiko, daug laiko praleisdavau užsienyje. Teko visokius darbus dirbti. Norvegijoje tvarkiau namus, nevengiau sunkumų, į juos žiūrėjau tartum į išbandymą“, – sakė Indrė.

Pašnekovė prisipažino laisvalaikį dažniausiai leidžianti gamtoje, drauge su sūnumi – kartais ir kino teatre su juo apsilankanti. „Nusivyliau vyrais. Žinoma, nesu ta, kuri sakytų, kad viskas, taškas, pabaiga. Kai sūnus užaugs, pasileisiu plaukus“, – juokėsi Indrė.

„Kokį žmogų galėčiau vadinti savo idealu? Tokio nėra. Dažnai žiūriu biografines kino juostas. Tobulybės neegzistuoja. Žaviuosi Cocco Chanel, jos filosofija, tačiau ir ji nebuvo ideali. Niekuomet nebuvau linkusi į manijas. Dažniausiai, jei kuo nors be galo žaviuosi, tai savimi“, – šyptelėjo Indrė.

Moteris puse lūpų užsiminė apie svajonių vyrą: „Jis turi būti tas, ant kurio peties galima išsiverkti, o ne tas, kuris verkia ant manojo. Dievinu tvirtą žvilgsnį, žinojimą, ko nori iš gyvenimo. Išrinktasis taip pat turėtų būti neabejingas sportui, nes jo mano gyvenime tikrai daug. Kiekvieną dieną lankau net dvi treniruotes.“

„Dalyvaudama „Thai Bo Women“ projekte ir specialioje fotosesijoje, skirtoje kovos menų kalendoriui, jaučiausi puikiai. Tiesa, derėtų prisipažinti, kad tada mano formos buvo prastesnės nei dabar (nusišypso). Rezultatais likau sužavėta, o ypač darbu su puikiu fotografu, kuris žinojo, kaip prie manęs prieiti“, – sakė Indrė.

Daugiau Indrės nuotraukų rasite portale mieste.lt.