Skelbiama, kad gimtinėje mergina gatvėje nuolat sulaukia smalsių žvilgsnių ir komplimentų, esą kaip du vandens lašai primena Elsą iš „Ledo šalies“. Mergina tvirtina, kad tokį efektą pasiekia gana paprastai – šiek tiek makiažo, jokių specialių dietų ar pratimų.

„Kiek tik save pamenu, visada atrodžiau kaip lėlė. Kiekvieną dieną praktiškai nesidažau, tikrai nevilkiu išskirtinių drabužių, nesilaikau dietos. Vienintelė mankšta – pasivaikščiojimai su šunimis. Man patinka būti panašiai į lėlę, tačiau sulaukiu ir tikrai nemažai kritikos“, – sako išskirtinės išvaizdos brazilė.

Žmonės sako manęs biją, nes atrodau kaip gyva lėlė. Bijo mane naktį sutikti gatvėje – dauguma skubiai pereina į kitą gatvės pusę“, – pasakoja mergina.

Vaikystėje gražuolė buvo labai drovi, neturėjo draugų. Išskirtinė išvaizda atbaidydavusi bendraamžius, jos šalindavosi klasės draugai.

„Vaikystėje ir paauglystėje buvau labai drovi ir tyli. Neturėjau draugų, tad praktiškai visą laiką žaisdavau viena, turėjau daug lėlių. Visada atrodžiau labai vaikiškai, bruožai buvo kaip lėlės. Kitos mergaitės brendo normaliai, o aš buvau kitokia – nesaugi ir savimi nepasitikinti paauglė. Visi man kartojo tą patį – kad atrodau kaip lėlė. Jausdavausi tikrai nejaukiai“, – prisiminimais dalijasi gražuolė iš Brazilijos.

Nepaisant to, sulaukusi dvidešimtiems, mergina nusprendė susitaikyti su esama situacija ir priimti šią gamtos dovaną.

„Supratau, kad turiu pabrėžti savo lėliškus bruožus, o ne bandyti atitikti visuotinai priimtinus grožio standartus, kurie man niekada nebus pasiekiami. Pradėjau nešioti spalvotus kontaktinius lęšius, ryškiau dažytis akis. Taip pat pamėgau mielus drabužius – dabar mano mėgstamiausios spalvos yra pastelinė rožinė, dangaus žydra ir alyvinė. Kai pradėjau iš tikrųjų atrodyti kaip gyva lėlė, ėmiau labiau savimi pasitikėti. Jaustis gražia ir pasitikėti savimi labai svarbu, taip yra, tai jokia tuštybė. Jaučiuosi graži būdama tokia, kokia esu – man tai didelis ir svarbus pasiekimas“, – apie transformacijos patirtį pasakoja gyva lėlė.

2012 metais mergina pradėjo svetainei „YouTube“ kurti filmukus apie savo gyvenimą ir išvaizdą. Brazilijoje ji netruko susirasti gerbėjų, vien socialiniame tinkle „Instagram“ ją seka beveik 80 tūkst. žmonių.

Andressa taip pat pasirodė ir ne vienoje Brazilijos televizijos laidoje, susidraugavo su kitomis gyvomis lėlėmis iš viso pasaulio, pavyzdžiui, garsiąja ruse Valerija Lukjanova.

Širdies draugą turinti Andressa atvira: „Man labai patinka, kai žmonės mane lygina su „Ledo šalies“ Elsa. Ėmiau pati su ja tapatintis. Bičiuliaujuosi su Valerija ir kitomis gyvomis lėlėmis. Jos labai draugiškos ir mielos merginos“.

Nepaisant to, išskirtinė išvaizda provokuoja ir neigiamas reakcijas.

„Kai sakau, kad nesu pasidariusi nė vienos plastinės operacijos, žmonės manimi netiki. Mano, kad badmiriauju, todėl esu tokia liekna. Tiek į akis, tiek už akių vadina melage. Taip pat nepažįstami žmonės man dažnai sako, kad negali į mane žiūrėti. Esą manęs bijo ir nenori eiti pro šalį“, – surimtėja gražuolė.

„Noriu visam pasauliui pasakyti, kad kiekvienas iš mūsų gali būti lėlė. Nereikia jokių specialių drastiškų pokyčių – būkite savimi ir būsite ypatingi“, – šypsosi gyvoji lėlė iš Brazilijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)