Taip, išgirdote teisingai. Tas, kurio gyvenimas nugarmėjo prarajon - Dustinas Diamondas, seriale vaidinęs garbanių Samuelį Powersą.

„Tikrai kraupi patirtis“, – prisipažįsta D. Diamondas buvusiam kolegai M. Lopezui pasakodamas apie gyvenimą kalėjime, kuriame atsidūrė po žiauraus incidento per bare įvykusį kivirčą.

Dustinas Diamondas pagaliau sutiko papasakoti apie kraupios ir bauginančios kalėjimo kasdienybės užkulisius, rašo „The Daily Mail“.

Po 2014-ųjų metų pabaigoje įvykusių muštynių viename Viskonsino bare 39-erių metų D. Diamondas buvo pripažintas kaltu dėl viešosios tvarkos pažeidimo ir ginklo turėjimo. Po incidento vyras tris mėnesius turėjo praleisti už grotų.

„Leisti dienas toje aplinkoje – tikrai bauginanti ir kraupi patirtisׅ“, – prisipažino D. Diamondas, kalbėdamasis su Mario Lopez – aktoriumi, su kuriuos kadaise nusifilmavo didelio populiarumo sulaukusiame seriale „Pagaliau skambutis“.

„Visgi jei laikaisi galiojančių taisyklių ir nepažeidi nusistovėjusios tvarkos, pavyksta išsisukti ir išvengti kokio nors susidorojimo“, – pridūrė buvusi serialo žvaigždė.

Prisimindamas nelemtąjį įvykį, po kurio atsidūrė kalėjime, D. Diamondas papasakojo, kad tada kartu su sužadėtine Amanda Schutz šventė Kalėdas ir buvo paprašytas kartu nusifotografuoti. Tai įvyko viename iš barų Port Vašingtone, Viskonsino valstijoje.

„Vienas iš merginos draugų mėgino pasikėsinti į mano sužadėtinę. Kai ji atsigręžė, jos veidas buvo kruvinas“, – prisimena D. Diamondas.

Aktorius tvirtino, kad privalėjo apginti savo mylimąją, kai ją už plaukų pastvėrė vienas iš bare buvusių vyrų.

„Išsitraukiau kišeninį peiliuką ir sušukau: „Tuojau pat paleisk mano žmoną!“ Užpuolikas kaipmat pakluso“, – pasakoja D. Diamondas.

D. Diamondas pademonstravo, kaip peilio ašmenys įsirėžė į 25-erių metų Casey Smetto ranką.

„Tai buvo pagalba, bet už ją teko labai brangiai sumokėti“, – apgailestauja D. Diamondas.

D. Diamondui buvo skirta keturių mėnesių kalėjimo bausmė Ozokio apygardos kalėjime, bet kadangi vaikinas įsidarbino valytoju ir sąžiningai atliko savo pareigas, po trijų mėnesių buvo paleistas į laisvę.

Aktorius taip pat prasitarė apie niekšingą pokštą, kurį iškrėtė vienas piktų kėslų turėjęs asmuo, iškraipęs faktus 2009-aisiais metais pasirodžiusioje D. Diamondo autobiografinėje knygoje „Behind The Bell“.

Buvęs D. Diamondo partneris M. Lopez pripažino, kad knygoje vaizduojami kolegų portretai anaiptol ne patrauklūs.

„Tai ne mano darbas. Aš taip nerašiau. Pats buvau šokiruotas ir pasibaisėjęs“, – tikina D. Diamondas.

D. Diamondas anksčiau ir dabar - nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)