Tiesa, toks išradingumas dažnai gali būti ir kiek rizikingas. Kai kurie žymėjimai išties painūs ar net pašiepiantys. Pavyzdžiui vienoje įstaigoje galima rasti tokį užrašą: „Vyrai – į kairę, nes moterys – visada teisios“. Angliškai žodis „right“ reiškia ir teisingai, ir į dešinę, tad užrašas galėtų būti perskaitytas ir taip: „vyrai – į kairę, moterys – į dešinę“.

Kiti nusprendė savo įstaigos tualetus pažymėti tiesiog žodžiais „bla“. Tai socialiniuose tinkluose naudojamas žodelis plepumui apibūdinti. Vyrų tualetas pažymėtas vienu „bla“ žodeliu, o moterų – numargintos visos durys. Taip turima omenyje, jog moterys kalba daug daugiau nei vyrai.

Tinklapyje „Reddit“ skaitytojai pasidalijo savo atradimais iš įvairių pasaulio kampelių. Tarp jų galima rasti ir tokių žymėjimų: vyrų tualetas pažymėtas banano piešiniu, o moterų – pusiau perpjauto persiko arba vyrų – gaidelio siluetu, o moterų – katės...

Daugiau išradingų ir rizikingų tualetų žymėjimų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)