Socialiniame tinkle „Twitter“ merginą galima rasti vardu @_blotty. Savo paskyroje ji noriai talpina fantaziją audrinančias fotografijas ir nuoširdžiai pasakoja apie savo gyvenimą – itin nuoširdžiai.

Merginą visame pasaulyje išgarsino pasakojimas, koks išbandymas jai teko per pirmąjį pasimatymą: simpatijos tėvų namuose ji apsilankė tualete, ten kilo bėdų su vandens nuleidimu, tad teko imtis ypatingų priemonių.

Socialiniame tinkle „Twitter“ mergina detaliai aprašo nutikimą patinkančio vaikino tėvų namuose, o jos žinutėmis internete pasidalinta tūkstančius kartų. Nuoširdi mergina atskleidė, kaip iš pradžių puolė į paniką, tačiau galiausiai sužvejojo savo išmatas, suvyniojo į popierių ir įsidėjo į rankinę. Tiesa, prieš žengdama paskutinį žingsnį, kurį laiką svarstė galimybę išmesti savo turtą per langą.

Štai kaip prasidėjo Makelos pasakojimas: „Noriu jums papasakoti istoriją. Ji apie mano išmatas. Taigi vakar buvau pasimatyme su vaikinu, su kuriuo anądien susipažinau parduotuvėje. Viskas buvo puiku. Atsidūriau jo namuose. Pasitikiu savimi, esu rami ir savo vertę žinanti jauna moteris, todėl atlikti rimtą gamtinį reikalą svečiuose neatrodė didelė problema. Netrukus įsitikinau, kad taip manyti buvo didelė klaida. Paaiškėjo, kad tinkamai nenusileidžia vanduo. Taigi, būdama savimi pasitikinti, rami ir savo vertę žinanti jauna moteris, puoliau į paniką. Bandžiau vandenį nuleisti kokį šimtą kartų, bet situacija vis blogėjo“.

Mergina teigia netrukus suvokusi, kad per ilgai užsibuvusi tualete gali sukelti įtariamų.

„Buvo vos vienas vientisas gabalaitis. Tą akimirką man šovė išganinga mintis. Tiksliai žinojau, ką turiu daryti. Atsivyniojau daug tualetinio popieriaus, išžvejojau jį iš vandens ir įvyniojau. Tada supratau, kad nebežinau, ką daryti toliau. Neturėjau plano. Juk negalėjau jo tiesiog palikti. Maniau, kad ištiks isterijos priepuolis, nes tikrai iš tualeto neišėjau jau labai ilgai“, – detalų pasakojimą tęsia kanadietė.
Reikalai pajudėjo priėmus dar vieną „sunkų sprendimą“.

„Padariau tai, kas šovė į galvą – daugiau idėjų neturėjau. Gerai jį suvyniojai ir įsidėjau į rankinę“, – rašo mergina.

Nepaisant itin keistos situacijos, mergina sugebėjo elgtis tarsi nieko nebūtų nutikę. „Žinote, kas buvo paskui? Mes lyg niekur nieko sėdėjome ant sofos, o aš vis galvojau apie išmatas savo rankinėje“. Tuo metu merginos grožio pakerėtas vaikinas jai bėrė gražius žodžius. Reaguodama į kiekvieną komplimentą, jis vis galvojo „juk rankinėje turiu išmatų“.
Supratusi, kad situacija sunkiai valdoma, Makela patarimo kreipėsi į seserį – parašė jai žinutę. „Sėdžiu jo namuose, o mano rankinėje – į tualetinį popierių suvyniotos išmatos“. Štai koks buvo sesers Tinos atsakymas: „Daryk ką nors – išeik į lauką, pasakiusi, kad nori parūkyti. Turi jo atsikratyti“.

Vėliau mergina seseriai guodėsi dėl tragedija virtusio pasimatymo: „Aš jam tikrai patinku, bet bijau, kad niekada gyvenime nebegalėsiu pažvelgti jam į akis“.

Po kelių valandų vaikinas pats apsilankė tualete, ir ji išgirdo nuleidžiamą vandenį.

„Pamaniau, kad jis išsprendė problemą. Galbūt ir ne, bet turėjau pabandyti. Turėjau pasiųsti tas nelemtas išmatas į kanalizaciją. Taigi vėl su rankine nuėjau į tualetą. Išvyniojau ir pasimeldžiau visiems dievams, kad šį kartą man pasisektų. Laimei, suveikė. Jis dingo. Išgyvenau – pasirodo, esu tikra kovotoja“, – laiminga pabaiga džiaugiasi mergina.

„Tokia tad mano istorija. Šalia manęs, už kelių metrų nuo mano rankinės, sėdėjo nuostabus vyras, kuris mane vadino nuostabia moterimi, o ta moteris, pasirodo, visai neseniai žvejojo savo išmatas“, – teigia Makela.

Mergina noriai dalija patarimus, kaip išvengti tokios nemalonios situacijos: „Prieš pasimatymą negerkite kavos – jau geriau jaustis mieguistai nei rankinėje slėpti gėdą.

Nuo tada, kai pirmadienį paskelbė savo istoriją, kiekviena merginos žinutė buvo pasidalinta po mažiausiai tūkstantį kartų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)