Išlaisvinkite fantaziją – gąsdinkite, džiuginkite ir linksminkite savo draugus! O linksmiausia visos šios vasariškos DELFI pramogos dalis ta, kad trys šmaikščiausių naujienų autoriai bus apdovanoti bilietais į vandenlenčių pramogų parką.

Kaip viskas veikia? Keliaukite į specialią projekto platformą ir talpinkite savo naujieną. Patalpinę, ją matysite ir pagrindiniuose DELFI portalo anonsuose. Žinoma, matys ir Jūsų draugai. Aktyviai dalinkitės žinia socialiniuose tinkluose bei balsuokite už mėgstamiausias.

Kada viskas prasideda? Dabar! Kurti naujienas galite jau nuo šiandien, gegužės 18 d., iki gegužės 24 d. Tuomet prasidės antrasis etapas - smagiausių ir įdomiausių naujienų rinkimai ir balsavimas, kurio metu galėsite palaikyti jums labiausiai patikusias naujienas. Balsavimas vyks nuo gegužės 24 d. iki birželio 1 d. O Naujienų autoriai nugalėtojai bus skelbiami birželio 1 d. DELFI.lt Feisbuko profilyje.

Nepraleiskite progos – dabar kiekvienas galite tapti pirmojo puslapio žvaigžde!

Jeigu dar nesate prisijungę, kviečiame sekti DELFI naujienas feisbuke!

Nesnauskite, trys laimingieji, kurie mėgausis vandenlenčių parko pramogomis, bus renkami atsižvelgiant į skaitytojų simpatijas ir DELFI komisijos nuomonę.

Pasileiskime plaukus ir laukime vasaros pokštaudami!

Daugiau informacijos rasite čia!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)