Interneto sensacija vadinama 21 metų Janice Joostema iš Britų Kolumbijos pasakojo apie tuos laikus, kai buvo niekaip į mados pasaulį negalėjusi prasibrauti manekenė. Tačiau dabar per milijoną sekėjų „Instagram“ tinkle turinti mergina uždirba tūkstančius JAV dolerių vos už vieną nuotrauką, kurioje ji reklamuoja vieną ar kitą prekę.

Jos kelias tikrai nebuvo rožėmis klotas. Mergina pasakojo, kad buvo verčiama vis labiau lieknėti. „Man sakė dar labiau sulieknėti. Man sakė nieko nevalgyti. Man liepdavo vemti“, – pasakojo J. Joostema, dar būdama aštuoniolikos mėginusi pradėti modelio karjerą Indonezijoje.

Janice Joostema

Mergina pasakojo, kad pradėjo eksperimentuoti su kosmetika ir šukuosenomis jau būdama vienuolikos. Tačiau mokykloje iš jos buvo taip tyčiojamasi, kad jai teko mesti mokslus likus vos semestrui iki baigimo. Galiausiai ji įsidarbino administratore ir mėgino mokytis internetu.

Tuomet jis susidomėjo modeliu darbu, ir viena jos draugė supažindino ją su jos dabartiniu vaikinu 31 metų Jamesu Lynchu, kuris užsiima rinkodara ir fotografija. Iš pradžių ji mėgino pradėti modelio karjerą Džakartoje, tačiau tai buvo siaubinga patirtis, po kurios jis liko be pinigų ir sugniuždyta.

Janice Joostema

Grįžusi namo ji apsigyveno su savo vaikinu kartu ir vėliau ėmė eksperimentuoti su savo išvaizda, o jos draugas ėmė ją fotografuoti. Nuotraukas ji ėmė kelti į „Instagram“, kur netruko pradėti augti jos sekėjų skaičius.

Janice pripažįsta, kad itin daug prie jos sėkmės prisidėjo mylimasis Jamesas. Dabar jie turi ir verslo partnerį. Kartu jie sukūrė ir „YouTube“ kanalą ir savo tinklalapį bei tiki savo tolesne sėkme.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)