32-ejų Mnombo Madyibi pirmoji naktis liks įsimintina ne dėl romantikos, o dėl sutvarstytos galvos.

Moteris apibūdino penį, kaip „didžiulį, baisų ir plaukuotą agurką“.

„Viskas buvo gerai ir ji mėgavosi įžanginiais žaidimais, tačiau po to, kai aš nusimoviau apatinius – atsivėrė tikras pragaras“, – pasakojo vyras.

M. Madyibi pasakojo, kad žmona į jo pasididžiavimą reagavo su siaubu ir įkando jam į ausį, o tuomet per galvą trenkė vyno buteliu.

Riksmai iš jaunavedžių miegamojo prižadino ir kitus viešbučio svečius, o netrukus pora nutraukė savo medaus mėnesį ir išvyko skirtingais autobusais.

„Manau, kad ji pyksta, nes aš sugebėjau įpirkti tik ne tokį prabangų medaus mėnesį. Ji norėjo keliauti į Zanzibarą“, – sakė vyras.

Su būsima žmona M. Madyibi susipažino praėjusiais metais, bažnyčioje. Po netikėtai susiklosčiusio medaus mėnesio moteris teigė, kad tik trenkė vyrui delnu per veidą. Tiesa, pora į policiją kreiptis atsisakė ir nusprendė savo problemas spręsti patys.

„Girdėjau tik apie penio padidinimą, o ne sumažinimą“, – sakė M. Madyib.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)