Žiniasklaidos priežiūros tarnyba patvirtino, kad buvo sulaukta 252 žiūrovų skundai dėl savaitgalį „Channel 5“ transliuoto realybės šou epizodo.

Vulgariose scenose, rodytose 21 valandą vakaro, matyti, kaip garsenybių šefo Marco Pierre'o White'o sūnus ir klubo savininkė bei modelis Laura Carter mėgaujasi intymiais žaidimais ant sofos. Vienu metu trisdešimtmetė rudaplaukė pakelia savo palaidinę ir 21 metų vyras ima čiulpti jos krūtį.

Namuose tai matę žiūrovai suskubo savo šoką išreikšti „Twitter“, daugelis šias scenas prilygino pornografijai ir teigė, kad jos sukėlė šleikštulį.

Toks poros elgesys atrodo dar labiau keistas, turint omenyje, kad realybės šou dalyvis turi sužadėtinę. Kai praėjusią savaitę jis pasirodė šou, pareiškė, kad 36 metų būsima žmona Kim Melville-Smith šou metu jam suteikė „laisvę“.

„Big Brother“ atstovas spaudai ką nors komentuoti atsisakė.

Nėra abejonių, kad ne visai padorios scenos pakels „Big Brother“ reitingus. Praėjusį antradienį, birželio 7 dieną, prasidėjęs realybės šou sulaukė mažiausiai žiūrovų iki šiol – dviejų valandų trukmės laidą žiūrėjo 1,4 milijono žiūrovų ir tai 300 tūkstančių mažiau nei pernai metų šou. Sekmadienio laidą žiūrėjo 1,1 milijono žiūrovų ir tai geriausias rezultatas nuo šių metų realybės šou pradžios.

Marco Jaunesnysis ir Laura, regis perėjo į naują santykių etapą, kai jis pareiškė norintis „iš***ti jos smegenis“. Taip pat jis neapsiėjo be keistų pasiūlymų – laikydamas savo diržą paprašė „užsmaugti mane“. Į tai ji atsakė: „Neketinu tavęs užsmaugti televizijoje“. Marco Jaunesnysis mėgino ją nuraminti: „Tai saugu… Išplak mane juo“.

Tada trisdešimtmetė nusileido ir pliaukštelėjo jam per veidą diržo galu, kas jį sužavėjo. Prieš nueidama į lovą porelė mėgino rasti nors kiek nuošalumo duše. Jiems būnant dušo kabinoje jų kolegė Emma Jenson vos už kelių metrų valėsi dantis.

Laura aiškino: „Taip smarkiai tavęs noriu“. Paskui jie ėmė bučiuotis, kol moteris galiausiai sušuko: „Įjungtas tavo mikrofonas!“

Paskui po išgėrinėjimų su kitais realybės šou dalyviais porelė toliau leido laiką sode. Laura buvo be liemenėlės, o Marco Jaunesnysis perplėšė jos palaidinę. Nerukus jo rankos atsidūrė ant modelio šortų, tačiau ji sušnabždėjo: „Ne čia“.

Švytinti rudaplaukė, tvirtinusi pernai gruodį viename Londono viešbučių užsiiminėjusi seksu trise su Justinu Bieberiu, toliau kaitino atmosferą rangydamasi ant Marco Jaunesniojo.

Vėliau žiūrovai galėjo išvysti, kaip porelė aistringai bučiuojasi po antklode lovoje. Viskas atrodė taip, kad kilo įtarimai, jog jie įveikė visą distanciją.

Laura kiek anksčiau tvirtino, kad laikysis atokiau nuo Marco Jaunesniojo, nes „baiminasi“ dėl savo karjeros po to, kai leido sau pademonstruoti aistrą susižadėjusiai žvaigždei, tačiau porelė netrukus visus pažadus sulaužė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)